Till Adrian

Tönten Adrian vill ha ett inlägg så här får du din tönt :)



Här är Katten själv ^^

Söndag ..

Shulle bloggen. Satt och kollade på inlägget från tidigare idag och ja måste bara säga .. DAMN VIKKEN KROPP JA HAR EGENTLIGEN :O ! Aså tro inte att ja är sån som bara "ååh ja älskar mej själv och ja är så jävla snygg" och sånt där jävla snack, men kunde bara inte låta bli fan vad nöjd är jag med min kropp egentligen. Fast de skulle ju inte skada å vara lite längre haha ;) Just nu sitter ja och tittar på lite kläder. På onsdag ska ja köpa ny garderob så ja och mamma kommer säkert handla lite kläder då också, så sitter och tittar om ja hittar nått fin som ja vill köpa. På tisdag så blire middag med tjejjerna. Mysigt mysigt. Och på Lördag tror ja de blir Grönan får se vad de blir för väder. Aja nu ska jag och mamma gå och hoppa studsmatta men vi hörs kanske sen.
 
Pöss & Kram ♥

Här får ni nåra bilder också :)


Lite knaaas

Gårdagen blev tyvärr lite knas men men skit samma ja och Mikis hade iaf kul i slutet ahahaha ;) Ni ska få se en film nu och fler sen när ja har fått dom för har inte alla nu. Men nu ska ja ut och sola med Jossan så ja kanske skriver sen.

Va tyvärr tvungen å ta bort videon för mikis ville inte att ja skulle ha kvar den men men dom som såg den, lucky you ;)

Peeace and Loove ♥

Fest idag WOHO !

Hellu blogg läsare. Igår va vi hemma hos Julia och tog de lungt. Idag blire fest JIPPIE ! Nu sitter ja och väntar på mina släktingar som ska komma och fira mej fast ja fyller på Tisdag men skit samma dom bor långt bort så dom kommer idag :) Hoppas ja får en massa fina grejjer ^^. Aja nu måste jag måla naglarna men ja skriver mer sen lr imorgon.

Peaaace baby ♥

Music ♥


 






Här får ni lite music som kommer spelas mycket imorgon ;)

Jippie Fredag

Shean älskade bloggläsare, hur mår ni ? Själv mår jag bara bra lite trött i kroppen bara. Idag så hade vi dansuppvisning för dom i våran skola, idag gick de iaf bättre än igår jag syndes mer och slog inte i skallen haha, som tur va. Efter skolan drog ja hem och hämtade pengar sen drog ja och solade, de va mysigt. Nu är ja hemma och ska snart ta mej nått att äta är skit hungrig fan. Efter de ska ja duscha sen taggish till Juliäna och så ska vi hitta på nånting har ingen aning om vad men aja vi hittar nog på nått. Imorgon blire FEEEEEEST ! Och innan festen så kommer mina släktingar på besök och firar mej jippie (A). Ja hoppas de blir lyckat imorgon fan vi firar ju liksom mej och Jossan så de måste bli de ;) Aja nu ska ja käka me skriver kanske igen senare.

Pööss & kram ♥

Dans dans och åter dans

Shena bloggen, Idag vaknade jag kvart i 6 :O vilket är väldigt tidigt för mej som egentligen brukar vakna 7 halv 8, ja va tvungen å vakna så tidigt för ja åkte ju på dans audition som var i Odenplan så va tvungen å åka 7 tåget dit. De gick ganska bra på dans provet faktiskt lr aa de tycker ja iaf .. Man får ju iaf hoppas på de. Efter de så åkte jag till stan och handlade lite nödvändiga grejjer som va ett nytt lila linne för de andra blev de lite fläckar på så köpte ett nytt, eftersom dom inte gick bort i tvätten. Sen köpte jag nya hängslen, för mina gamla hade gått sönder så nu har ja köpte mycket bra grejjer, som jag behövde så idag är jag ganska stolt över mej själv faktiskt. Aja efter stan drog ja hem och kollade på en film och åt mat sen vid typ 4 sov ja en stund för ja va så jävla trött. Vid 5 vaknade jag och gick upp och sminkade mej och sådär till dansuppvisningen vi hade på 9ornas show. Ja kom precis i tid till showen alla va jätteduktiga. Fast när jag dansade så råkade ja slå i huvet i en basketkorg, för vi hade satt upp en massa plintar som blev som en trappa som vi skulle gå ner ifrån och den va lite hög så ja slog i huvet .. Hm typiskt mej och slå i saker haha aja för övrigt så gick de bra tycker jag iaf. Ja kan lägga in en film på dansen fast de är bara träning men ändå :) Aja nu ska ja faktiskt kolla på sex and the city men ha de bra sötnosar kolla på filmen om ni har lust .. P.S jag med röd jacka/tröja ;)

Peeeace ♥


Music ♥

Music the best thing in life



Shena

Nu sitter jag i skolan och jobbar med SO men lägger in ett snabbt litet inlägg till er. Idag ska ja nog hem och sova tror ja lr nej kanske inte men ta de lungt iaf tror jag höh. I helgen blir de fest typ för mej ocj Josephine för vi fyller år på samma dag haha helt sjuk men iaf så är de, hoppas de blir najjs aså annars så vet ja fan inte vad ja ska göra hahah men men får se hur de går. Imorgon ska ja på dans audition på Cybergymnasiet i Odenplan lite läskigt men de går säkert bra, lr hoppas de iaf. Idag fick ja gå på ett litet möte med skolans studievägledare han sa att ja låg bra till för att komma in på mitt förstahandsval så de känns ju jätteskönt ligger bara typ 10-20 poäng ifrån vad dom hade förra året som intagningspoäng men dom brukar ha nästan samma så man får hoppas att ja kommer in. Aja nu ska jag jobba vidare.

Puss på rumpan ♥


Who ?

Who Is this beautiful boy ?



Jag vet .. DET ÄR KEVIN ♥


Saker du kanske inte visste

• Jag är skit rädd för stora spindlar
• Jag är pedant
• Jag har dyslexi (lr hur de stavas)
• När jag va liten trodde jag att prinsessor inte kunde bajsa
• Jag har haft ätstörningar (dock inte anorexia lr bulumi)
• När jag va 4-5 år höll jag på att drunka på Mallorca
• Jag sög på tummen tills jag va 7 år
• Jag var beroende av att sola solaruim för ca 1 år sedan
• Jag litar knappt på någon
• Jag är bra på att dansa, i smyg ;)
• Jag äter p-piller
• Jag samlar på kondomer
• Jag gör bort mej ganska så ofta
• Jag blev moster när jag va 12 år
• Jag har två systrar, en hel och en halv
• Jag har varit i Thailand, Lanzarote, Mallorca, Venezuela, Cypern & Egypten
• Jag äter väldigt mycket
• Första gången jag va full var nyår 07-08
• Jag har 11 hål i öronen
• Jag HATAR fiskmåsar

Så de va lite saker ni kanske inte visste om mej

Back again baby

Kollade nyss på How she move, så tuuung film aså skojjar inte. Aså fan ja har skit ont i mitt ögonbryn :S för ja råkade gå in i ett skåp på hemkunskapen så nu är de lite svullet och gör skit ont, men men e man klantig som mej så va ska man göra haha. Aja nu ska ja faktiskt ta och kolla på tv.

Peace baby ♥

Sorry

Hejsan bloggish & förlåt för dålig uppdatering, men orkade verkligen inte skriva igår för ja va på så jävla konstigt humör vet inte vrf men aja. Idag va ja i skolan och nu har jah äntligen godkännt i Biologi woho. Efter skolan så drog jag till haninge och köpte en ny bh ett par örhängen och ett par troser höhö. På torsdag så har vi 9ornas show i skolan den börjar klockan 7 så den som vill komma de bara säga till aså ;) Idag är de exakt en vecka kvar tills jag fyller 16 jippie fett kul ju. Igår fick ja en parfym av mamma de va Britney Spears Fantasy fan aså It smells so gooood. Och idag en tidning(Sofies mode) så ja ska snart kolla lite i den. Aja nu ska ja käka kanske skriver mer sen men hare så länge.

See yaaah ♥

Youtube ♥

Sitter och kollar på youtube och aså ja säger bara killen som kan göra sådär .. SKRIV TILL MEJ !




Tyvärr funkar inte ljudet på den ena men se och njut baby

Soulja boy så fucking fin !


BOY'S FUCK YOU !

Boy's fuck you I got my man right here ;) so fuck off baby



Klicka på bilderna för att få dom större




Hoppas hoppas

Hej igen ! Ja snackade med en viss liten person igår förresten, han ville träffa mej men tyvärr så va klockan lite för mycket för de. Ja har hittat min balklänning nu också vilket är väldigt bra för snart är de bal och sen sommar lov och min födelsedag fett sköööönt ! På tisdag är de exakt en vecka kvar tills jag blir en Sweet Sixteen woho. Undra vad man ska hitta på då da haha de blir säkert nånting kul. Aja nu ska ja käka lite vi hörs.

Bye bye ♥

Music ♥


Ja vet att de är Darin men ja bryr mej inte ja tycker låten är bra iaf

Ja fyfan aså

Shena bloggen, Igår så va jag Julia Jossan & Sanna på en klubb inne i stan och ja kan verkligen säga att de inte va lika kul som ja hade trott att de skulle vara haha. Det va Julia's kompis som fixade in oss eftersom ingen av oss är 18 ännu. Efter vi hade varit där ett tag så drog vi till Nynäs. Somnade på en gång när ja kom hem va skit trött aså. Sen vaknade jag ca 12 i morse och gick upp och käka frulle sen åkte jag och mami till Haninge och handlade litegrann, ja köpte ett par skor och en tröja. Å för nån dag sen så fick ja 2 nya leggins och ett par strumpbyxor av mamma tack så mycket dom får ni se bild på längre ner i inlägget. Nu är ja hemma och är lite förvirrad för ja ska köpa en ny garderob om typ en vecka så vi mäste flytta ut en massa grejjer och de blir väldigt jobbigt måste typ röjja i hela huset nu bara för de .. Blir rätt så jobbigt men men de löser sej väl när allt är klart. Nu ska jag ta de lungt och lyssna på musik.

Vi hörs peeace ♥



Skorna ja köpte & tröjan ja köpte sen de som ja fick av mamma

Good morning

Hejsan, vaknade för typ en och en halv timme sen så är lite seg fortfarande men men. Idag har ja faktiskt inga planer än så länge. Igår blev de lite knas, Jag Jossan Hanan och Agge drog till Hässelby för att träffa en kompis. När vi kom dit så skulle vi köpa en vodka flaska så kill kompisen vi skulle träffa tog pengarna och skulle gå och möta killen vi skulle köpa av så stog vi där och väntade som 4 pungkulor i typ 2 timmar UTE, skit kallt va de också sen säger kill kompisen vi skulle träffa att han kommer snart och sådär hela tiden efter ett tag pallade vi inte vänta på honom längre för när vi ringde så la han på hela tiden jävla cp så vi tog tunnelbanan till stan och då hör den där jävla idijoten av sej och frågar "vart är ni ?" man bara ursäkta mej ? Så då åkte Agge och Jossan tillbaka dit och ja och Hanan åkte hem. Sen så får vi reda på att "kill kompisen" inte kom och dom åkte tillbaka till stan så vi fick varken våran dricka lr våra pengar tillbaka .. De känns ju super -.-. Aja skit samma fattiglappen har inga pengar synd om han. Aja nu ska ja fan ta de lite lungt och sådär men skriver lite senare.

Bye Bye bölle ♥


Äckelbarn

Ja är så irriterad på alla killar som tror sej vara värsta grejjen men egentligen är dom inte ett skit, dom tror att dom kan behandla tjejjer hur som helst verkligen ingen respekt sånt där HATAR jag. Ni killar har ingenting å säga till om. De ända ni verkar göra är tänka på era fucking kukar jävla äckelbarn blir så fucking förbannad vafan är ni psykade i huvet lr ni vet verkligen inte hur man behandlar tjejjer. Och sen verkar dom tro på en massa jävla skitsnack också har jag märkt de blir jag också jävligt irriterad på. Ja säger bara till alla er killar som inte vet hur man behandlar en kvinna .. BURN IN HELL YOU MADDA FUKKA !

Shopping

Ja glömde och säga ja beställde en skit snygg tröja såhär ser den ut



Sen tänker jag köpa ett par nya skor men vet inte vikken färg ja ska ta ..



Vikken tycker ni ?

Music ♥

Mycket musik idag haha satt och kollade på youtube och hittade den här låten, and I fell in Love




Erkänn att den är bra ?

Stop Talkin' About Me

Every time I turn around
I'm always hearin' somebody tryin' to put me down
They try to say that I'm this, that I'm that
But nah they just don't know me like that

It's a crying shame what some people do
They always say stuff about you that ain't even true
So if you think you got somethin' you wanna say
Why don't you build the nerve to come say it to my face

And talkin' about me behind my back
If you got somethin' to say, why you say it like that
Stop talkin' about me behind my back
If you got somethin' to say won't you just say that

Stop talkin' about me behind my back
If you got somethin' to say, why you say it like that
Stop talkin' about me behind my back
If you got somethin' to say, won't you just say, just say

So stop talkin' about me !

Music ♥


Döööör för låten skojjar inte så jävla bra



Party låten från igår hahah

Home äntligen

Shue bloggläsare. Nu är jag hemma fett skönt. Vi drog hem vid halv 9 i morse efter att ja hade tjatat i typ 3 timmar haha först tänkte jag åka själv men dom andra fjantarna höll kvar mej där, så de va bara å vänta på dom och åka senare.
Vi kom hem vid ca halv 10 tror jag. Igår va de fan ganska najjs aså förutom att jag råkade däcka -.- aja sånt händer hoppas ja inte missade för mycket skojjigt bara höhö. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad ja ska hitta på men de händer säkert nått kul lite senare. Har inte ens sovit än så är skiiiiit trött men men kanske tar mej en hönsvila lite senare hah. Aja nu ska ja kolla på film.

Pöss & Kram ♥


Haha fest lr ?

Shena töntar, hel sjuk dag skojjar inte aså. Just nu sitter jag i Rotemo hemma hos en snubbe råkade däcka en stund vid typ 11-12 men sen vakna jag till liv igen och då hade någon tydligen målat på mej hah shysst liksom. Och nu mår jag toppen haha. Vi drack lite och sådära men nu känner jag mej faktiskt rätt klar i skallen höh ska snart taggish hemåt. FETT PAIN ja har världens högsta klackar oxå kommer fan dö i dom aja ska man vara fin får man lida pin som dom säger. Egentligen skulle jag och Josephine på bio men den va slutsåld så vi sket i de och drog hit med Julia och Sanna. Aja nu ska jag fan vara lite social mot dom andra töntarna hahah.

Peeeeace baby ♥

Music ♥

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack för mig det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig det enda som jag tänker är att
en gång i tiden var du min ..

Lång helg jippie

Shulle blogg töntar, Idag vare "Lunken" som den kallas man ska springa/gå en jävla lång bit va helt döööd efter. Men som tur va så hade jag me mej Josephine som egentligen inte ska gå Lunken men va snäll och gick med mej iaf. Nu sitter jag hemma och har skit ont i fötterna för sista biten så börja skorna klämma så de va ju inte så speciellt skönt men men I'll survive. Idag har ja faktiskt inga planer för dagen men de blir säkert nått kul som händer haha .. Hoppas jag iaf. Aja nu måste jag fan börja fixa mej så ja inte slösar bort hela dagen.

Puss & Kram ♥



 I miss Egypten

Världens Bästa Mamma ♥

Hej bloggen, de här in lägget vill jag faktiskt tillägna åt min underbara mamma.

Klicka på bilden för större bild



Älskar Dej Mamma ♥


Chillish

Hej hopp gummi snopp, va gör ni ? Själv sitter jag hemma och gör typ ingenting bara tråkar. Idag va min klass i simhallen och simmade. Vi simmade klädsim fyfan skiiiit jobbigt men ganska kul ändå haha. Idag ska jag nog inte göra något speciellt faktiskt, kanske kilar ner till centrum och köper ett par nya leggins fast får se hur de blir. Fan va skönt de ska bli med lång helg fyfan chillnänih ju hoppas de händer nått roligt då. Aja nu ska ja fan hitta på nånting med Cazzandra(min systers dotter).

Peace n' Love ♥



Cazzandra & Jag haha


Music ♥


Älskar låten ♥

Helgen

Shena, har inte skrivit på ett par dagar nu så nu äre fan dax å göra de haha. I Fredags så handlade jag med min syster i Haninge, ja hittade en jättegullig kjol som ni ska få se bild på lite längre ner i inlägget, och sen ska ni få se bild på mina kläder jag köpte i Torsdags med mami. När vi kom hem ifrån Haninge så duschade jag och sminkade mej sen åkte Jag, Jossan, Julia, Anna och Malin till Ösmo och drack lite. Efter de så drog vi hem. I Lördags så skulle jag ha träffat P men han tog sitt förnuft till fånga och stannade hemma på grund av vissa anledningar som jag tycker var mycket mogna och förnuftiga, dessvärre inte så speciellt bra för mej eftersom jag började gilla honom men men sånt är livet. Jag, Julia och Jossan va barnvakt istället hahah vi hade faktiskt ganska så roligt vi spelade in en film när jag står och dansar som ni ska få titta på lite längre ner om ni vill. Föräldrarna kom hem vid typ 4 på natten så vi drog hem då, ja va så trött att jag somnade på en gång när jag kom hem haha. I Söndags så var jag hemma med Julia och Jossan. Vi kollade på lite av Jalla Jalla, sen drog vi till ICA och köpte godis och jordgubbar, SKIT GOTT ! När vi kom tillbaka till mej så kollade vi på Linas kvällsbok. Efter de drog vi ut och rökte vattenpipa. Sen på kväll drog vi till några kompisar i Jakan haha ja va så trött så jag somnade nästan på en gång(vi sov över eftersom jag va ledig idag). Vi kom hem runt 8 i morse då mötte vi Hanan och drog till Kullsta kafé och hälsade på Julia som praktiserar där just nu. Nu sitter jag hemma och äter glass och jordgubbar och lyssnar på musik. Ska kanske möta Jossan senare men får se hur de blir. Kanske skriver lite senare.

Pöööss heej ♥



Filmen, Hahah se och njut xD

Klicka på bilderna för större bild



Grejjerna från i Torsdags, Skit fina skor lr hur ?



Och kjolen från i Fredags

FREDAG ♥

Shulle alla bloggläsare, igår va jag och mami och shoppade i stan först va vi på möte klockan halv 9 på morgonen fett tidigt så jag va tvungen å gå upp typ halv 7. Sen tog vi 7 tåget till Söder. Efter mötet så åkte vi till Stan och shoppade i lugn och ro. Vi gick runt lite överallt faktiskt. Ja hittade ett par skiiiit fina skor, en jeans jacka, en vit vår/sommar jacka, mönstriga svarta leggins, ett par ljus gula leggins, ett rött nagellack och ett läppstift. Dom lägger jag in bilder på sen. När vi kom tillbaka till Nynäs så mötte jag Mikis som va med Julia och Jossan. Sen drog vi hem till Jossan en stund, efter de tog vi tåget till Nynäsgård och gick till Willys å handlade lite. Sen tog vi tåget ner till Gröndalsviken igen dom andra skulle hitta på nått men ja pallade inte så jag drog hem istället. Sen kollade jag på Sex and the city sen sov jag haha. Idag ska jag och min syster till Haninge, hon ville handla lite och undrade om jag ville hänga me, ja så såklart ja haha så ja får se om ja hittar nått kul idag oxå för ja har lite pengar kvar sen igår så vi får se hur de blir. Efter haninge vet ja faktiskt inte vad ja ska göra ja kanske ska träffa P men de är inte säkert än så vi får se hur de blir med de. Men nu måste jag jobba med SO.

Bye bye baby ♥


Mikis tvilling ♥

Shena, Idag efter skolan så åkte jag och Mikis och solade. FYFAN va skönt de va skiiit länge sen aså haha. Imorrn så ska jag och mamma till stan och shoppa lite sen snacka med en person så ja hoppas ja hittar nått fint. Nu sitter ja hemma vid datorn och ska snart duscha.

Så vi hörs PEEEEEACE !
P.S missa inte Sex and the city 23.00 på kanal 3



Mikis n' Me


Chilldag

Shölölölö ! Idag hade vi nationella i NO vet faktiskt inte om de gick speciellt bra men man får ju hoppas de, fast gör de inte de så gör de inte så mycket för de händer ändå ingenting med betyget låter lite konstigt men så är det iaf haha. Efter skolan kom min tvilling Mikis till mej och sen drog vi till kullsta och fikade med Julia och Jossan, mysigt mysigt. Sen drog Ja Jossan och Julia hem till Jossan. Sen drog jag hem å nu sitter jag här och funderar på gamla tider fyfan aså tiden går så jävla snabbt. Ja kan inte fatta att de går så jävla snabbt. Ja kom och tänka på en sak, alla vet att kärlek är ett stort spel som man antingen blir lycklig lr sårad av. Men om man nu vet att man kanske blir sårad vrf riskerar man då att bli de ? De är ganska konstigt egentligen, okej jag fattar man gör de för att man tycker om personen men ändå liksom de är rätt så skummt faktiskt. Aja nu ska ja kolla på tv.

See yah madda fukkah ♥

Liars ..

Jag är så jävla irriterad på alla människor som tror sej veta en massa saker om en situation men som egenligen inte vet ett SKIT ! Som bara har hört en massa saker från andra personer som ljuger. Ingen bryr sej om vad jag tänker lr vet hur jag egentligen känner är så irriterad på de. Men aja vad ska man göra, life goes on .. Ja va ledig från skolan idag på grund av vissa skäl. Så jag och mamma var i stan och handlade lite. Ja köpte en t-shirt, armband, örhängen och ett par solglasögon. Sen hittade jag en skit fin balklänning men den fanns tyvärr inte i min storlek .. SUCK ! Måste hitta en snart aså balen är fan snart. När jag kom hem åt jag pizza sen drog jag och Josephine till haninge för hon skulle byta ett par skor och sola så jag följde med henne. Nu har jag äntligen gjort klart mitt examensarbete så de va ju skönt. Nu har jag precis kollat på Ballar av stål, fyfan va sjuka dom är aså hahah. Men nu ska ja fan titta på Sex and the city.

So long suckers ♥



Grejjerna jag köpte

Ten things about me



Namn : Isabella
Bor : Nynäshamn
Ålder : 15 (93a)
Längd : 155 cm
Vikt : 41 kg
Hårfärg : Mörkbrun
Ögonfärg : Grönblå
Civilstånd : Singel
Födelsedag : 2 Juni
Stjärntecken : Tvilling


Silly boy



Cause u had a good girl, that's a keeper u had a good girl but u didn't know how to treat her
So silly boy get out of my face

Josephine Josephine ..

Shulululu va händer ? Igår så var jag med Josephine. Först var Jossan och jag på Ica och handlade lite efter de gick vi hem och sen drog vi till Ösmo till Musse som var med Kamal och Mohamed. Vi kollade på nått program sen kom den där roliga reklamen om fötter hahah fan den är så rolig aså. Sen sa en person att jag skulle ringa så ja ringde idjoten och frågade vad han ville. Och ja säger bara om du är så fucking respektlös så att du inte respekterar mej och mina känslor framför dina egna så kan du fan dra åt helvete, jävla idjot att du inte fattar vad jag har varit med om och tar upp de där hur dum i huvet får man vara ? Säger bara en sak. FUCK YOU, SÅ FIN VAR DU ÄNDÅ INTE ! Efter de så åkte vi tillbaka till Nynäs och de var lite roligt för när vi skulle till tåget så gick vi en liten genväg som inte var den bästa Josephine jag och Musse skulle hoppa över ett staket med taggtråd på så Jossans leggins gick sönder haha lite roligt var det faktiskt. Sen fick vi springa till tåget för å hinna sen drog jag och Jossan hem till henne och kollade på Sex and the city. Älskar verkligen de programet alltså. Och när jag kom hem så råkade min älskade syster ge mej en liten fläskläpp HAHA tack så mycket liksom. Aja nu ska ni få lite bilder på kläderna jag köpte i Torsdags och Fredags ..

Peaace baby ♥

Klicka på bilderna för större bild



I wont chase u, I'll fuckin replace u boy !

10 maj

Tjaaaabbbaa!! Josephine här! Har tagit över datorn, så jag bloggar på bellas blogg istället för min! :) Idag har varit en bra dag, vi har köpt godis, åkt till ösmo och tagit det lungt hos några kompisar. Och nu ska vi snart få sällskap. Nej fan vad det här var tråkigt, nu drar jag till min egna värld. peaaaceeeeeee and cryyyyyyyy :D


Långt hår, tillbaka TACK !

Aså fan vad jag saknar mitt långa hår, kolla hur långt å fint de va


Kärlek ?

Heart is not to play with,
Heart is not a toy,
But if you want to breake it,
Give it to a boy.

Shopping

Ja och Josephine solade aldrig vi handlade lite istället jag köpte en skiit gullig tröja som jag lägger in bild på lite senare för just nu sitter och i skolan och jobbar me SO skit tråkigt men aja .. Idag så har jag faktiskt inga planer än så länge förutom att jag ska med Mikis till Haninge och handla lite så får se vad som händer efter det men hoppas de blir något roligt iaf ..

Puss å kram syns på stan ♥


Skolan ..

Shena bloggen nu sitter jag i skuuulan och ska egentligen jobba med ett svenska arbete men ja orkar inte göra de just nu. Idag så kanske jag och Josephine ska sola men får se om de blir av för ja vet fan inte om ja pallar förlora mer pigment och tänk om ja får cancer liksom .. NOOT GOOD ! Men man får se vad som händer. Aja nu måste jag fan jobba med den där skiten.

Pöss på rumpan hörs senare ♥

Onsdag

Shulle, Idag va jag och mami i stan och fixade lite grejjer och shoppade lite såklart haha. Idag fyller min älskade kyckling Angelica 17 år woho grattis baby. Ja nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg nånsin känns lite konstigt men de blir säkert roligare när man har skrivit ett par gånger, men aja nu måste jag tyvärr plugga på mitt examensarbete .. That sucks men aja måste fan bli godkänd i svenska annars kommer man inte in på gymnasiet. Missa inte Sex and the city ikväll 23.00 på 3an bästa programmet.

PEACE ♥

Klicka på bilderna för större bild



Här har vi födelsedagsbarnet


Grejjerna jag köpte

RSS 2.0