I don't need boys ...


Mm, me like

Ser mysigt ut va ;D ?

Nu har ja duschat och är frääääsch och mjuk som en bebis rumpa haha .. XD


Shopping, yees !

Shulululu bajskorvar. Idag har ja vart på studiebesök med klassen. Egentligen så skulle vi ha engelska efter men ja pallade inte så ja drog till stan. Skulle egentligen ha shoppat med Susanna idag men hon hade inte fått sina pengar så de gick inte, så ja gick runt själv en stund sen drog ja till Haninge där ja mötte mamma och Sabine vi käkade lite och sådär. Efter de så drog ja tillbaka till stan och mötte Mikishlito. Vi gick runt och kollade på lite kläder och sådär, mysigt mysigt. Efter de så drog hon till Älvsjö och ja drog hem. Ja fick med mej ett par jeans leggins, en stickad kofta, en mössa, två läppglans och ett läppstift hem. Nu ska ja snart lägga mej i ett varmt bad och sen ska ja nog måla någlarna. Efter de ska ja kolla på tv tror ja så vi kanske hörs senare.

Peace & Love To All Ya ♥

Grejjerna ja fick med mej hem today ...

Music ♥







Dagens tema : Chris Brown


Chiiiiiillaar ..

.. Med livet, pallar inte göra nånting sitter och kollar på Sex and the city och ska snart fixa lite middag. SKit tråkigt har egentligen ingenting intressant att berätta, va i skolan idag som vanligt efter skolan drog ja hem och nu sitter ja här helt enkelt. På onsdag så ska vi på studiebesök. Hah ja målade en jättefin teckning av vår klassföreståndare Inger idag ahah skulle tagit kort men glömde helt bort de eftersom vi typ slutade när ja va klar med bilden haha. Aja nu ska ja fixa middag vi hörs.

Pääääääääääääääääääääääääääjjs ♥

Natti natti ..

.. På er alla nu stänger ja av datorn, sov gott hörs imorgon .. ♥

Music ♥



Tung låt, New boyz ..


Fb = Boooring

Facebook börjar bli lite boring tycker ja, drf tycker ja att ni ska bli vän med mej där då kanske de börjar bli lite roligare :D Så addish mej : Bellah Andersson


Pimp my room ..

Ja har pimpat mitt rum lite grann förresten, och såhär blev resultatet :)

Affisch över sängen, bild på New York



And spotlights över garderoben ;)


Dom här ..

Sakerna beställer ja hem på Måndag ;)
Men självklart så kommer de stå Bellah på halsbanden ..

Dubbel Tjock18K Guldpläterad Silver "Carrie" Style




All i can say is ..

I miss you ..


Here is the truth ..

Girl's give sex to get love, And boy's give love to get sex ..


Shulle ..

Idag har ja bara varit hemma och tagit de lungt, sen bakade ja en kladdkaka med Cazzandra. När den va klar käkade vi kladdkaka och kollade på film. De va rätt mysigt. Sen har ja målat naglarna också blev fransk manikyr med lite glitter, najjs najjs. Snart ska ja damsuga(lite sent, i know men men) och efter de ska ja lägga mej i sängen och kolla på film. Så vi hörs nog lite senare.

Puss & Kram ♥

Dröm inte ..

Bort ditt liv, lev din dröm istället ..

Music ♥



Jag tröttnar aldrig, Ison & Fille in my ♥


Hah

Ssh, en tyst minut för alla killar som dör för mej ..


Shopping online ♥



Hemklickad .. :)


Bakis ..

Igår va de PAAARTY i Ösmo. De va lite halv tråkigt men efter ett tag belv de fett najjs, va med jättemånga roliga människor. Efter ett tag när ja hade fått i mej lite dricka började ja och min lilla prinsessa dansa loss på dnasgolvet, NAAAAAAAAAAAJJS ! Sen råkade ja ramla men kom upp igen till slut och dansade vidare. Kommer inte riktigt ihåg vikken tid vi drog hem men iaf ja gick med min lilla Nisse, sen försvann hon bara, skit skummt men iaf sen fick ja sällskap av några andra snälla kompisar, som följde me mej till tåget, och kollade till mej så ja inte skulle gå av vägen typ hahaha. Aja iaf sen kom ja hem till sluta och vaknade bakis .. Inte kul. Anyway sen drog ja med min syster och hennes unge till centrum. Efter de mådde ja ganska bra nu har ja vilat en stund och mår suuuuuuuper. Har inte en aning om vad som händer senare men hoppas att de blir nått kul iaf. Aja hörs senare.

Peace and Love ♥

Förresten ja har fått jättemånga kommentarer om att min hår blev jättefint, Vad tycker ni ? Hiss/Diss ?



- SKÅL, FOR THE ALKOHOL !


Fest ♥

Nu drar ja på fest, så vi hörs senare lr imorgon.

PEEEEEACE & LOOOOOOVEE ♥


HAHA !

Hah läste nyss en brud's blogg och dog av garv. I FEEL SORRY FOR YOU GIRL ! Du har visst inte fattat ett shiiet, tragiskt om ja ska vara ärlig. Keep on dreaming girl. Tar er badå två. Because your boyfriend or ex boyfriend WANT'S ME, and are sick of you guys. So suck on that bitches ;)


Har inte orkat

Har inte pallat blogga på några dar. Igår va ja i stan med en kompis sen mötte ja en annan kompis, vi chillade och hade kul. Sen drog ja hem. Nu ska ja dammsuga sen duscha så vi hörs senare.

Peace and Love ♥


Music ♥



Lyssna och läs texten ..


Sov gott

Och drömm sött .. ♥


Sneakers, i want this



Ett par av dom här skorna ska ja ha, SKITER I !


Home from school

Mors då va man hemma från skolan, idag hände de inget speciellt. Va i skolan som vanligt på matten va ja så korkad så alla typ dog av garv för att ja sa fel hela tiden, lite pinsamt men aja hehe. Efter skolan drog ja till stan och handlade ny foundation och nytt puder sen taggade ja hemåt. Nu sitter ja hemma och är jättetrött och gör absolut ingenting. Imorgon är de dans, JIIIIPPIE ! Aja nu ska ja käka så vi hörs.

Soo long suckers .. ♥

Nytt i garderoben




Fredagens shopping ..


My Tattoo ♥



Bilder på min älskade tattuering, me like it very much .. ♥


Manikyr at home

Morsning gjorde lite manikyr för en stund sen och såhär blev resultatet ;)

        Steg 1 Utan glitter                             Steg 2 med glitter



Najjs va ?


that's just how it is

If this does'nt work, I give a shit about everything ..


Till er läsare

Vikken av dessa oufits är din favorit ?


That's right boy

This is me, TAKE IT OR LEAVE IT !


What has happend ?

Vad har hänt allihopa ? Ni har slutat kommentera, nu får ni ta och skärpa er och börja kommentera lite ;)


Fredagens swagg


Chilling in bed

Sho, igår va ja med Mikis och vi va och handlade sen drog vi till mej och kollade på Hey baberiba haha skit roligt, förutom att ja höll på å slagga hela tiden hehe. Sen sov Mikis över hos mej för hon pallade inte dra hem. Idag så har ja inte gjort ett skit bara legat i sängen och kollat på tv, skit skönt och bara ta de lungt. Imorgon är de skola igen som vanligt .. Suck. Aja nu ska ja kolla på tv sen ska ja käka så vi hörs väl senare.

Puss & Kram ♥

Going out ..

So peace madda fuckers, hörs senare .. ♥


Music ♥



Tänker på dej när ja hör låten .. ♥


Underbar dag

Morsning, igår hade ja de skit roligt egentligen så skulle ja och äggbert festat men de blev ändrade planer. Hon va med en liten björn och ja va med en kisse katt hehe. Först va vi och shoppade i stan efter de så drog hon till björnen och ja hem, då duschade ja och fixa jag mej sen drog ja till tåget. Ja åkte till äggbert och björnen så va ja med dom en stund sen drog ja till stan där ja mötte kisse missen. Som hade väntat på mej i en timme, fett gulligt. Efter de så drog vi på raceing de va ganska roligt faktiskt fanns några bilar som va skit fina, men hans bil är självklart snyggast haha. Efter de drog ja kissen och hans kompis till donken och käkade, efter de så drog ja och katten till hans kusin och kollade på tv sen sov vi. Vaknade runt 1 i morse. Då drog vi och hämtade hans kompis för dom skulle köpa present till deras kompis som fyllde år. Sen skjussade han mej till tåget och ja drog hem. I Vh mötte ja David som också skulle hem, skönt med lite sällskap. Sen kom ja hem och nu sitter ja här och ska snart duscha sen snacka med Slickis och se vad vi ska hitta på senare(om de nu blir nått). Så vi hörs senare fuckers.

Päääääääääääääääääääääjjs ♥

Nighty Nighty

Stänger av datorn, så god natt på er .. ♥

Shoppinglist

Morgondagens shopping lista :)

• Jeans

• Tröjor

• Assesoarer

(• Shoes maybe)


FUCK OFF BIATCH !

I GOT MY OWN STYLE, SO I DON'T NEED YOUR'S ..


Music ♥



Sweet dreams, skön remix !


Japp så äre ..

Innan du öppnar din käft, lär dej något om respekt !


Härlig dag

Hellu kära läsare. Idag va ja först i skolan, efter de drog ja hem och mötte Angelica, och Jossan. Vi satt och fikade i Nynäs skit kul och träffa Agge bagge igen va så länge sen jag va med henne aså, och självklart kul och träffa Jossan och Mikis(som kom senare) också hehe. Sen satt vi och snackade om en massa roliga saker och spännande nyheter de va jätteroligt faktiskt. Imorgon ska ja och Mikishlito handla efter hon har slutat, sen får vi se vad som händer kanske träffar en mister mister, om ja har tur hah. Aja nu ska ja kolla på film så vi hörs fuckers.
 
Peace & Love To All Of Ya ♥



Till Agge, good luck.
Love you once, love you still
Always have and always will .. ♥



Todays swagg


Yesterdays swagg


Not so much to say ..

Va i skolan idag efter de åkte ja hem och nu sitter ja här. Kollade på en shopaholics bekännelser för en liten stund sen, ja tycker den är jättebra den påminner lite om Sex and the city på nått vis. Fast utan sex hahah. Aja nu ska ja damsuga sen kolla på tv lr nått. Hörs senare kanske.

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeace ♥

Music ♥



Tuuuuung hon är aså ..


God natt !

Natti natti, ska stänga av datorn nu.
Hörs imorgon skithögar.

Pööööööööööööööööööss ♥

Music ♥



Screaaam baby ..


Music ♥

That's right BIIIATCH !


Sorry babes

Hej på er, igår orkade ja verkligen inte blogga. Ja va först i skolan sen åkte ja till Haninge på möte efter de så drog ja hem en snabbis sen åkte jag till Älvsjö där ja träffade en söt vän. Efter de så åkte vi fram och tillbaka i hans bil för de blev en massa knas ja höll på och dö av garv haha iaf till slut så fick vi ordning på allt och åkte och köpte coola och chips. Sen drog vi hem till hans kusin och tittade på film. Ja drog hem vid 9 och va hemma halv 12 för ja missade tåget precis, suck. Aja när ja till sist kom hem så va ja så trött så ja somnade nästan på en gång.

Idag va ja i skolan, som va jätteroligt vi fick lära oss och permanenta hår haha skit kul faktiskt men mycket svårt. Efter skolan så drog ja till stan och tittade lite. Efter de så drog ja till dansen och ja dansade såklart hahah. Skit kul vi övade på en ny koreografi och tränade på den gammla från förra gången. Nu är ja hemma och är helt slut och AS hungrig, inte kul väntar på att mamsen ska komma hem med mat hehe.

Aja nu ska ja läsa Sofis mode sen kolla på tv så vi hörs kanske sen.

Päääääääääääjjs ♥

Nighty Nighty sweethearts

God natt och sov gott allihopa ♥


Music ♥



It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best ....when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best (say it best)..When you say noting at all

Oh......The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best (say it best).. when you say nothing at all

(You say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

That smile on your face
The truth in your eyes The touch of your hand
Let's me know that you need me..
(You say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)


Eyecandy baby ♥



That's my man, real eyecandy riiiight ;D


True ..

Me .. I always tell the truth, even when I lie ..


Well hello baby

Igår va ja och min lilla Prinsessa med en katt från en annan kvart. Efter en stund drog prinsessan och ja till Årsta för att vi skulle hem sen missade vi tåget haha så hon väntade på nästa och drog hem och ja drog tillbaka katten. Vi va hemma hos hans kusin och kollade på tv och snackade lite. Vid 1 drog vi därifrån mot stan sen taggade ja hem och han till sina homeboys. Missade sista tåget så ja fick ta bussen, suck .. Så va hemma runt 3 halv 4 i natt lite jobbigt somnade nästan på engång. Idag vaknade ja typ 12-1 då käkade ja en underbar frukost, smoothie, vaniljyogurt med hallon plommon och juice och kladdkaka muuums ! Efter de så kollade ja på Sex and the city. Nu ska ja käka sen ska ja åka och köpa godis så vi hörs senare.

Peace & Love ♥

Music ♥



Be easy ..


Morsning korsning

Vaknade för typ 2 timmar sen så ska snart börja fixa mej inför ikväll. Då ska ja och Ragnhild hitta på nått skojjigt men vi har inte riktigt bestämt vad än hehe men vi får väl se vad som händer. Aja nu ska ja hoppa in i duschen. Hörs senare.

PÄÄÄÄÄÄJJS ♥


Grr ..

Me like it baby ;)


Swaggaliscous



Jeansjacka : Gina
Klocka : Ur & Penn
SKärp : Gina
Leggins : Gina
Tunika : Gina
Örhängen : Åhlens


Back home

Shenare. Nu är ja hemma igen. Ja va med en kisse misse i Älvsjö en stund vi åkte runt i hans bil sen drog ja vidare till en annan kisse katt som ja va med i Slussen. Vi satt och snackade och chillade. Efter en stund rörde vi oss hemåt, och nu sitter ja här. Ska sätta på en film och käka chips men vi hörs imorgon älsklingar.

Pöss & Kram Syns På Stan ♥

Bilderna är från idag :)


To night is going to be a good night

Hellu hellu, ska snart röra mej mot stan och möta en kompis efter de ska ja möta Mikis som kommer komma till stan lite senare efter de så ska vi träffa några kompisar. Ja hör av mej när ja e hemma igen.

Peace Love Yah ♥

Music ♥



Me like ..


Everybody get's scared

Aså jag vet verkligen inte hur ja ska klara av de här ..


True ..

Love you once, Love you still
always have and always will .. ♥


God morgon

Nu är ja vaken, lr ja vaknade för typ en timme sen men iaf. Ska snart damsuga sen ska ja ut och leta prao sen ska ja hem duscha, sminka mej och kanske dra till stan och handla nya jeans, najjs najjs. Aja idag har ja inga speciella planer än så länge men får se om de dyker upp nått kul. Anyway nu ska ja städa så hörs senare bitches.

PEEAACEE ♥


Music ♥



Låten är faktiskt tung, ni som inte tycker de är tondöva ..


SHOES ♥

Nu har ja hämtat skorna dom va skiiit fina, nu ska ja kolla på en film lr nått så vi hörs imorgon gullungar.
Pöss & God natt ♥


Swagger



Linne : Gina tricot
Tröja : H&M
Leggins : Bik bok
Väska : Gina tricot


And today

Så har ja inte gjort så mycket va i skolan på en lektion -.- Vi hade bara svenska idag sen hade vi håltimme och efter de lunch så vi hade typ 2 timmar håltimme skit pain, aja sen när ja kom upp till matten så sa läraren att de va jättemånga som hade fått hemuppgift så ja fick de sen fick ja också gå hem man ba men kuuuuuul. Aja ja drog till stan sen på möte en snabbis sen åkte ja till Haninge och mötte Mikis och sen mötte ja även på Susanna en gammal kompis till mej, va skit länge sen ja såg henne så de va jättekul så vi satt och snackade lite sen gick ja och Mikishlitho vidare. Efter vi va klara så drog vi hem. När ja kom hem så kollade ja på svampbob fyrkant med Cazzandra hahha skit kul sen råkade ja somna så ja sov till typ halv 8 inte så bra men aja. Nu har mina skor kommit skit roligt så ska gå och hämta ut dom snart ska bara damsuga först höhö. Men aja nu ska ja damsuga så vi hörs senare när ja hämtat skorna.

Peace n love to yall ♥

Så blev håret men man ser inte så bra men men :P


I AM BACK BABY !

SHÖLÖLÖLÖ ! Förlåt för dålig uppdatering men pallade inte bloggish igår aså, som ni kanske vet så va ja hos frissan igår och de tgo 4 och en halv timme, längsta ja någonsin har varit hos en frisör faktiskt hah anyway ja avfärgade håret(man tar bort gammal färg) Sen tonade jag de och gjorde blonda slingor och klippte mej såklart haha. De blev inte riktigt som jag hade tänkt mej de blev lite mer orange än brun så de ska ja fixa till när mitt hår är redo att bli färgat igen så vi får se när de blir. Ja va skit ledsen först när dom va klara med håret men i morse kändes de lite bättre nu känns de bra och ja vänjer mej nog snart med de nya håret. Efter ja va klar så drog ja hem sen mötte ja Josephine en snabbis sen drog ja hem och kollade på idol hahah skit roligt.



Idol 2009, riktigt sköna grabbar hahah !



GRYNET FRISÖR, SKÖÖÖÖNING !


God natt folket !



Baby, hörs imorgon ♥


Swagger



Jeans : Staduim
Jacka : affär i Gotland
T-Shirt : Gina tricot
Adidas tröja : Inter sport
Halsband : Gina tricot
Skor : Converse


Music ♥

Låtarna vi dansade till idag :D


Home ..

Morsning nu är ja hemma från skolan och dansen, dagen har varit ganska chill. Idag hade vi bara tre lektioner först datakunskap sen frisörteknik och sen försäljning skit skönt. Efter skolan drog ja till stan efter som dansen börjar halv 5 och ja slutade halv 2 typ så hade ja ju ganska lång tid på mej så ja gick och kollade i lite affärer och sådär. Hittade två par skiiiiit fina jeans som satt fett bra så tror ja köper nått par imorgon. Sen hittade ja även ett skärp som ja köpte eftersom ja hade lite pengar med mej men de får ni se nån annan dag. De va skit roligt på dansen idag och inte så svåra steg så de va jättekul. Och självklart dansade vi till två AS bra låtar. Aja nu är ja helt slut körd så ska nog duscha sen titta på en film. Men vi hörs kanske senare.

Peace out ♥

Nighty Nighty sweethearts



Everybody see yah tomorrow ♥


Swagger



Tröja : JC
Jeans : Bik bok
Linne : Ellos.se


Lite information

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ?
Hm .. Tungan
2. vara seriös än rolig ? Rolig såklart XD
3. dricka röd eller grön mjölk ? Röd alltid, mer grädde i ;)
4. brinna upp eller drunkna ? Inget av de :S
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Hm föräldrar tror ja fan de blir då aså


- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ?
Nope, inte för tillfället iaf
2. sol eller måne ? Sol såklart, lr kanske måne fan XD
3. vinter eller höst ? Vinter, hatar regn -.-
4. vänster eller höger ? Höger
5. soligt eller regn ? Soligt såklart, dum fråga ..
6. vaniljglass eller chokladglass ? Hm vanilj


- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ?
21.29
2. Fullständiga namn ? Isabellah Sonja Andersson
3. Vart vill du bo ? NEW YORK BABY ;D
4. Hur många barn vill du ha ? Hm en pojke och en flicka alltså 2
5. Vill du gifta dig ? Ja men bara med rätt kille
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? Rullar ;)
7. Har du ätit sushi ? Nope faktiskt inte
8. Lyssnar du på nu ? Kna connected - Back when I was young
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? Hm 3 men ja äter bara från ett paket XD
10. Humör ? Ganska glad antar jag :)


- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ?
Hm .. Nope
2. Sjungit ? Absolut, hela tiden ;)
3. Blivit kramad ? Japp
4. Känt dig fånig ? Nja
5. Saknat någon ? Ja
6. Dansat galet ? Haha självklart
7. Klippt håret ? Nope
8. Gråtit ?
9. Ljugit ? Japp (A)
10. Haft sex ? Ehm, nej


- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ?
Japp hahah
2. Har du en hund ? A Vlado heter han XD HAHAHAHA bara min brudar som fattar ;)
3. Sover du helst sj eller med någon ? Med någon då har man oftas mycket roligare
4. Tror du på spöken ? Ja ibland iaf :)


Bellah Tipsar



Hellu hellu nu är jag tillbaka med ett tips,
För er som inte vill se så sminkade ut och
se naturliga ut är de här ett jättebra puder.
Man får en matt look och ser jättefresh ut.
De va dagens tips ;)



Music ♥



Back when I was young, me like ..


Hårmyt !



Där ser ni, de är en FET JÄVLA MYT !


Ny lur, välbehövligt !

Råkade tappa luren i golvet idag så den lär väl gå sönder snart har tappat den ca 1789 000 gånger nu, så nu är de faktiskt dax för en ny mobil !

Nuvarande ..


Nån av dom här blir de :)


Music ♥



Missy e tuuung ;)


Till frissan

Woho nu har ja bokat tid hos frissan, Onsdag klockan halv 3. Ja ska färga håret ljusare till ljusbrun/mörkblond och kanske med blonda slingor. Sen ska ja klippa mej, LITE GRANN ! Tänker inte klippa så mycket bara de som behövs höhö.
Så ungefär såhär kommer de se ut(färgen alltså)



Fast inte riktigt men men, den såkallade Beyonce färgen.
Hoppas bara att de blir fint :)


Americas next top modell

Shena kollade precis på top modell älskar de programmet. Har inte duschat än städade istället, så nu ska ja ta ett varmt och skönt bad och lyssna på musik, myspys aså. Så vi hörs senare sötnosar.

Pöss ♥

So damn beautiful


FUCK !

Sho, vaknade för en stund sen så käkade ja frukost och kollade på full frys. Dom är så jävla sjuka alltså haha. Anyway idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra skulle träffa en kompis men vet inte om de blir av men men. Ska snart hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer, så vi hörs.

PEACE ♥



Så jävla skööööööön XD


Music ♥



Startar dagen med lite tung musik from Kandi feat Lil Scrappy ..


Back home

Shuuuuulle är tebax hemma, vi va i Ösmo och mecka en FEEEEET sen blev alla feett flummiga och satt och skrattade åt en massa roliga saker och sen drog me and Jossie hem å nu sitter ja här helt bäng å är skit pigg ska snart sätta på en film och käka mej tjock och glad, muuuums ! Aja hörs imorrn.

PEEEEEEEEEEEEACE ♥

Bara för att Musse sa nått ;)

At Jossan

Shulle nu sitter ja hos Jossan och strax ska vi till tåget och möta Musse och några till sen vet ja inte riktigt vad vi ska göra. Aja skriver när ja kommer hem igen.

Pääääääjjs ♥

Kolla vad ja hittade på hennes dator :D


En skit gammal bild på mej, nån som ser förändringarna :P ?

Today I am wearing



Tjocktröja : Bik Bok
Leggins : Gina tricot


Going out

Shena nu drar ja och möter Josephine, vi ska gå till ICA och sen vet ja faktiskt inte vad ja ska göra höhö. Anyway see yah later alligator ♥


Shopping online ♥

Nu har jag precis beställt hem ett par skit snygga och coola skor, såhär ser dom ut :)


Shena mors

Igår va ja och Mikis lite överallt faktiskt, de började med att vi va i stan och käkade på 7 eleven sen drog vi till Kakan och va med några kompisar sen drog vi till stan för de söög å där mötte vi på David haha en liten stund senare mötte vi på en annan David hah som vi va med tills vi skulle dra hem. Vi hade faktiskt roligt förutom att våra planerade planer sprack .. Inte så roligt, nån mer än ja och Mikis som tycker att de va väldigt många som va på födelsedagsparty igår ? Fan alla vi snackade med skulle typ på de helt sjukt. Vem är de som fyller år liksom haha. Aja i morse skulle ja söka praktik plats men typ alla salonger hade stängt så får göra de på måndag istället. När ja ändå va i centrum så passade ja på att köpa ett nytt rött nagellack eftersom de andra är typ slut. Så nu ska ja måla naglarna sen ska ja duscha så vi hörs lite senare.

Peace & Love ♥

God eftermiddag

Shena shena alla läsare idag är ja också ledig eftersom ja inte hittat någon praktik plats ännu så ska leta efter de imorgon. Idag vaknade jag vid 12 då käkade ja frukost, flingor och smoothie. MUMS ! Efter de så damsög ja, bytte lakan och lite annat. Efter de gjorde ja hemma spa jätteskönt är helt len och mjuk nu. Nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja sminka mej efter de så ska ja möta Mikis sen ska vi käka sen dra till stan och festa, woho.
Aja nu ska ja hoppa in i duschen men hörs senare.

Pööss & Kraam ♥

En gamal party bild på mej och Mikis, fett lika visst ?


Natti natti



And sleep tight ♥


Går ut

Sho ja drar och möte min tvilling Mikis en stund kommer sen .. ♥
See yaah

Är jag ?

Mamma tyckte ja va lik min syster i glajjer? Vad tycker ni kommentera :)


Music ♥



Dagens tema : Ken ring


Don't know what to do ..

Shena shena alla läsare. Idag va ja i skolan fast de va lite meningslöst tycker jag faktiskt för vi hade bara en lektion idag och de va frisörteknik. Fast de va ju roligt att vi hade de iaf och inte typ matte, svenska lr engelska som är så boooooring. Egentligen så har vi två lektioner på Onsdagar men idag skulle tydligen lärarna typ ha möte så vi fick sluta tidigare. Efter skolan så drog ja till donken och käkade efter de så drog ja till söder där ja mötte mami för vi skulle take care of som shiet. Efter de så kollade vi runt lite i affärer sen drog vi hem. Just nu sitter ja här och gör ingenting speciellt ska snart måla naglarna sen hoppa in i duschen.

En lite rolig nyhet, ja kanske ska skaffa glajjer haha som ni kanske inte vet så har jag ganska så dålig syn .. Förut va de inte så farligt men nu har de blivit värre måste verkligen anstränga ögonen nu när ja ska läsa på långt håll men skaffar jag de tror ja skaffar ett par linser också, fast kommer nog bara ha glajjerna i skolan men aja skit samma. Nu ska ja hitta på nått så vi hörs kanske sen.

Peaaace and Löööve ♥

Glajjnörden va tycks XD ?


Not good

Shena bloggen. Idag är ja hemma för ja har skiiit ont i magen och har mått illa och så, så idag blir de filmdag och bara ligga i sängen. Inte så speciellt roligt eftersom ja har dans idag så missar de men men man kan ju inte dansa om man inte mår bra lr hur ? Aja nu ska ja fixa nått litet å käka de kanske känns bättre i magen då så vi får se vad de blir för något. Men vi kanske hörs lite senare.

Peace ♥

P.S Kolla vad långt hår jag har fått :O Blir lite chockad faktiskt.

Med löshår för ca 10 månader sen


Utan löshår just nu och nästan lika långt som med löshår


Sorry again

Morsning alla glada läsare. Igår(söndag) va ja och Mikis i Solna på nån show hah. De va en massa som uppträde bla Ken Ring. De va skit kul för vi såg Ken rings son där, åååh han e så gullig. Aja när showen nästan va slut så mötte vi upp en kompis till Mikis som hade dansat på showen. Vi snackade med honom ett tag sen drog vi till stan och käkade på donken. Efter de så drog vi hem, vi kom hem vid halv 12 tror ja haha lite sent men hade ju ingen skola idag så. Och sen mötte vi på älskade Angelica de va skit roligt för ja har inte träffat henne på hundra år känns de som haha så de va jätteroligt å se henne igen. Och idag så va ja i Haninge, sen drog ja till stan och köpte lite prylar höhö sen drog ja till Haninge igen och köpte lite mer grejjer som ja inte hittade i stan. Sen mötte ja Mikishlito och vi tog tåget till Nynäshamns station och käkade pizza/sushi(som mikis åt) Efter de så drog vi hem. När ja kom hem så gjorde ja inte speciellt mycket tog de lungt bara nu har ja precis duschat lite sent men vafan who cares. Ska snart stänga av datorn och gå och sova, imorgon är de ju skola. Så nu säger jag god natt och sov gott på er allihopa ♥

Grejjerna ja köpte, najjs va ?



Ken ring och Kelian.



 Angelica & Jag..


RSS 2.0