NYÅR !

Shoo, de va bara ja och Mikis som va i haninge. Vi kom hem vid 2. Då drog vi till centrum och köpte läsk till ikväll. Nu sitter ja helt färdig sminkad och väntar på Mikis som ska komma hit, då ska vi käka sen dra till Emelie. Sen ska vi FESTA SÖNDER !! JIPPIE, sen ska dom ut och klubbish men pallar inte riskera att åka fast med falsklegg så ja hittar på nått annat så länge. Sen ska ja och Mikis mötas i stan och dra på nån fest. Ungefär så är kvällen planerad haha. Aja nu ska ja klä på mej. Hörs innan ja drar.

PEACE, LOVE AND A HAPPY FUCKING NEW YEAR ♥

God morgon

På er. Nu sitter ja och käkar frulle och ska snart gå till tåget. Ja, Mikis, Vikis och Emelie ska till haninge en snabbbis och köpa lite grejjer. så nu måste ja skynda mej. Vi hörs när ja e hemma igen.

Peace & Love ♥


Music ♥



Thinking about you babyboo, hope u know who u are ♥


NYÅR IMORGON

Shulle, ja och Mikis kom hem runt halv 6 idag. När ja kom hem så klippte ja min systers kille, och de blev faktiskt ganska bra. Igår så hade ja fett roligt, vi chillade och drack och hade kul. Vid 7 halv 8 så drog vi till en kompis bror och sov skiiit skönt va helt slut haha. De va skit kul å träffa Mikis igen eftersom de va ett tag sen. Imorgon äre nyår och ja har en massa saker och fixa innan ja ska ut och festa. Nu ska ja hoppa in i duschen sen sätta på en film och käka nått gott. Så vi hörs.

Smell yah later ♥

BYE BYE SUCKERS

Nu drar ja ut hörs senare.

Peace & Love ♥

Today I am wearing this ..


Music ♥



Kanye West ♥


OUT GOING BABY

Morsning korsning, Idag ska ja och min älskade Michaela ut och träffa några kompisar ska blir riktigt kul eftersom ja inte träffat henne på typ en vecka så de ska bli mycket roligt. Nu har ja fixat klart mej och sådär ska bara fixa håret och klä på mej sen e ja klar. Nu ska ja fixa middag så vi hörs babes.

Peace out ♥



Såhär glad är jag just nu :D


SHOO

Har precis färgat håret, och duschat. Nu ska ja käka lite lunch sen får ja se vad som händer. Idag kommer MIKIS hem, YEEES ! Har saknat henne så jäcla mycket aså. Fast hon kommer på kvällen, men men. Aja vi hörs sen.

Puss & Kram ♥

GÖÖD NIGHT

And sleep tight bitches ♥

GOING CRAZY

Hellu. Nu e ja hemma från stan. Köpte inte skorna ja skulle köpa för dom fanns inte i min storlek, ååh suck. Så ja köpte ett par andra som ja har velat ha ett tag. Men ska åka till Skärholmen imorgon och kolla om dom finns där haha. Aja nu sitter ja och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Nu ska ja kolla på en film, så vi hörs later.

Pääääjjs ♥

Skorna ja köpte :)


Stan igen ..

Hellu alla söta & fula läsare. Nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja dra till stan och köpa mina skor. Min systers kille kom aldrig så får klippa honom nån annan dag. Men men nu äre lite stressigt så vi hörs senare när ja har kommit hem.

Love & Respekt ♥

Today's sentence

I don't need you boy, I need a MAN !!


MIKIS

I miss my wifey ..



KOM HEM NU FÖR FAN !!


SHOPPING ♥

Gårdagens och dagens shopping :)



+

 

Som ja beställde nyss :P


Music ♥



Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuung ♥


Shopping ..

Morsning hemma från stan nu. Ja va med min syster och hennes kompis i stan idag som ni kanske redan visste. Hittade inte speciellt mycket en tröja bara sen hann ja inte köpa min skor eftersom affären hann stänga sucks. Men tror ja ska in imorgon en snabbis och köpa dom istället. Imorgon ska ja kanske klippa min systers pojkvän haha ska bli kul och se hur de går, sen ska ja färga håret också. Nu ska ja käka så vi hörs senare.

Puss & Kram ♥

Stanish

Shulululu. Nu ska ja sminka mej sen dra till stan med syrran, så vi hörs när ja kommer hem.

Peace & Love ♥


HELP ME !

Nu behöver jag eran hjälp, Tjocka vs Smala ögonbryn ? Hur ska ja ha de ? Ska dom va som nu lr smalare ?



V.S


Mellandagsrea ..

Shulle bhulle. Igår va ja hemma hos min homeboy T*n*a*, vi hade fett roligt förutom att ja typ fick damp på honom för att han va så jävla tröööög. Vi möttes i stan halv 7 typ sen drog vi och fixade cigg. Efter de så drog vi hem till honom och kollade på Sagan om ringen 3 och käkade mat. Ja fattade ingenting av filmen typ, vilket va ganska tråkigt eftersom filmen är en evighet lång suck .. Nästan 3 timmar är den. Aja efter de så kollade vi på Blood in Blood out, nån Vatos Locos film typ haha helt galna dom dödade varandra som djur aså haha. Aja vid typ 4 så blev båda svin trötta så vi sov. Sen vaknade vi typ vid 12 halv 1 i morse. Då kollade vi lite på tv sen kom hans kompis sen gick han igen haha. Sen drog ja till stan och kikade lite i affärer och handlade lite. Måste bara säga att de är ganska dåligt utbud på mellandagsrean, nån som håller me mej ? Fast de kanske blir bättre lite längre fram på rean. Anyway, ja fick med mej ett par byxor/leggins, ett par strumpbyxor, en skjorta & ett par strumpor hem. Imorgon ska ja till stan igen med min syster då ska ja köpa ett par skor. Sen ska ja beställa lite shiet från internet också hehe. Grejjerna får ni se bild på imorgon.

Sen har ja glömt och berätta va ja fick i julklapp. Ja fick en väska, en skiit najjs collage tröja/jacka, en film, smink, pengar, presentkort, body lotion och duschkräm, vantar, nya affisher(lr hur de stavas), sen lite små grejjer. Är ganska nöjd faktiskt.

Nu ska ja göra nått annat så vi hörs lite senare.

Peace & Love ♥


SHO BRÄ

Morsning, har precis käkat frukost och ska nu hoppa in i duschen. Sen börja fixa mej. Idag tror ja ja ska träffa en kompis men får se hur de blir. Hoppas ni hade trevligt igår, för de hade iaf jag bara de att de va lite segt men men. Trevligt iaf. Imorgon börjar julrean jippie, nån mer än ja som ska till stan och shoppa ? Kan tänka mej de. Men aja nu ska ja duscha. Hörs senare.

Peace ♥

Today's sentence

With me you are something, but without me you are nothing baby ..


Music ♥


 
Best song babe .. ♥


Music ♥



Låten e ju bara så tuung ♥


CUTIEBOY

A**e e såå söööööt så man blir glad :D


Merry Christmas baby


Music ♥



Last christmas .. ♥


Nighty Nighty

Morsning morsning, idag är de dan för dan före doppare dan, och imorgon är de dan före doppare dagen :D WOHO ! De är fan julafton om två dagar, JIPPIE ! Aja nu ska ja stänga av datorn kära läsare. Men vi hörs imorgon.

Peace And A Lot Of Love To All Yah Guys Out There ♥


BTW

Min nyårsklänning, lämnade jag in hos skräddaren för att den va för lång. Nu har ja fått tillbaka den, och nu är den för kort.. Suck min röv syns så fort man böjer sej ner lite ååååh va irriterade men men ja får lösa de på nått sett. De va bara lite ointressant information :)


Today's sentence

Utsidan lockar, Insidan chockar ..


SKA BLI MITT !



De här ska bli mitt innan året är slut, så äre bara .. :)


Hello

Men sho alla gullungar, idag vaknade ja av att ja drömde en jättekonstig dröm haha. Ja drömde att ja va i skolan med min syster och sen så ville mina lärare prata själva med mej så sin syster gick iväg och dom bara aa hur gammal e din syster ja bara 19, dom bara va har hon för problem ? Ja bara hon behöver ett jobb men hon verkar inte få några. Dom bara men de är för att hon är invandrare.. Ja bara VA FAN SNACKAR NI OM ? Dom bara aa hon är ju född i Chile ja bara va ? Ja fattade ingenting ja bara nej hon e fan född i sverige ja bara driver ni lr sen gick ja iväg och blev skit sur, förvirrad och började gråta hahaha XD Helt sjukt sen vaknade ja haha. Aja sen gick ja upp och käkade fruskost sen drog ja till Haninge med min syster och hennes kompis. Vi kom hem vid halv 5. Ja fick med mej ett par riktigt tjocka leggins hem, bra slipper man ha två på sej haha. Anyway just nu gör jag inte så speciellt mycket sitter hemma och chillish bara, tror ja ska kolla lite kläder på internet nu men vi hörs snart.

PÄÄÄÄÄÄJJS ♥


Men HALLÅ

Nu har jag varit och solat, mycket skönt nu när de är så kallt ute. Snart ska ja fixa lite käk sen titta på The ring two, oouh scarry. Nä inte direkt.. Efter de så ska ja duscha sen får vi se vad som händer. Skriver mer sen.

Puss & Kram ♥


SNOOOW

Goood morning. Nu är de verkligen mycket snö ute aså, ni ska få se bild på hur de ser ut utanför mitt hus haha. Nu ska ja laga frukost sen dammsuga och efter de så ska ja dra och sola lite hehe. Har inte några planer för dagen än så länge men får se vad som händer. Aja vi hörs later babes.

Peace & Love ♥


Sovdax

Sho nu ska ja stänga av datorn och gå till sängs. Ja ber verkligen om ursäkt för att ja inte bloggat speciellt mycket på senaste tiden, kan faktiskt inte svara riktigt vrf de blivit så men men. Ja lovar ska bli bättre med uppdateringen. Anyway good night and sleep tight.

Pööööss & Kraaaam ♥



Åhh Inger i bakgrunden XD


Music ♥




Nu måste vi dra :D


Music ♥


Shake, shake
Shake, shake, shake it !!


MEN SHO !

Har inte skrivit på ett tag, I know and I'm sorry for that. Har inte gjort speciellt mycket dom här dagarna i Torsdags så va ja i Ösmo och chillade med en lite person. I fredags så hade vi avslutning skit onödigt men men. Vi fick sluta 10 över 9 på morgonen alltså. Så ja drog till Farsta och Handlade julklappar och lite grejjer till mej själv. Efter de så gick ja och solade. Sen drog ja till Haninge och mötte Mikishlito. Vi gick och tog ett till hål i mitt öra så nu har jag 12 hål (i öronen) hehe. Sen gick vi runt lite och sen satt vi och snackade och hon fick sin julklapp och blev jätteglad. Efter de så skulle hon på middag så ja drog hem. När ja kom hem gjorde ja inte speciellt mycket kollade på tv och tog de lungt bara. I går gjorde jag samma sak tog de lungt bara. Idag har ja inte heller gjort speciellt mycket. Ska kanske träffa en kompis senare. Men får se hur de blir med de. Nu har vi klätt julgranen och den blev jättefin. Nu ska ja käka frukost för ja har inte gjort de ännu haha men vi hörs senare.

Peace & Love

SNOWSTORM

Aså nu är de fan storm på riktigt, ja kunde inte ens ta mej till skolan i morse. Ja vaknade gick upp och klädde på mej sen gick ja till bussen och de blåste så jävla mycket så ja höll fan på och blåsa bort. Aså ja skojjar inte sen blev ja helt jävla snöig och sen står ja i ca 20 minuter och väntar på en buss som inte ens kom för att alla bussar i nynäs va inställda, suck .. Anyway så då började ja gå mot tåget som också va försenat men som ja missade. Efter de så gick ja hem. Sen tänkte ja ta tåget lite senare, men när ja kom till stationen så va just mitt tåg inställt, ååååh va irriterad ja blev aså gaaad. Fan kan inte snön bara ligga på marken och vara lite lugn ett tag nu ? Aja ska inte klaga hellre snö än regn iaf. Jaja när ja kom hem igen så spelade ja tvspel, fyfan ja älskar supermario så jävla kuul aså tror ja ska spela lite mer sen hehe. Imorgon är de avslutning i skolan vikket ja tycker är jävligt onödigt, vi börjar 8 och ska stå ute på skolgården i typ 30-40 minuter och titta på en eld ? Hur onödigt är inte de liksom fyfan aja sen ska vi in i typ 10 minuter och prata med Inger gud kan inte bli värre. Sen får man gå hem. Va är meningen liksom bara onödigt ju. Aja efter de så ska ja träffa min wifey känns som de va hundra år sen. Hon ska åka bort nu över julen så kommer sakna henne jättemycket, min lilla bebis. Jaja när hon kommer tillbaka blir de skojjigt värre. Aja nu ska ja nog ta och spela lite supermario höh, hörs bitches.

PEACE ♥

Music ♥



ASÅ TYNGASTE !! ♥


Which one's ur favorite ?





Vikken swagg är din favorite ?


Yesterdays clothes


Sorry ..

Shulululu. I måndags så hade vi uppvisning på dansen, men jag gick tyvärr inte.. Eftersom ja hade varit sjuk på sista repetitionen så ville ja inte riskera att göra bort mej höhö ja tänkte gå men sen kom ja på att ja inte visste hur slutet var, men men de kommer fler chanser plus att då kommer ja vara mycket bättre också haha. Anyway idag va ja i skolan som vanligt. Och efter de så drog ja hem för nu har ju dansen uppehåll.. Mycket tråkigt. Aja igår på kvällen så skulle ja och Cazzabrazza ut och leka i snön men de va så lite snö så vi drog in istället. Jäjä nu ska ja kolla på Bridget Jones dagbok som går på 5an. Hörs.

PÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJS ♥

Music ♥



LÖÖÖÖVE THIS SONG !!


Getting better

Shullu, har inte orkat blogga gör egentligen inte de nu heller men men. I som ni kanske vet så har ja varit sjuk sen förra fredagen så ja har varit hemma hela veckan, men nu börjar ja friskna till vikket är jättebra. I fredags så va ja hemma och tittade på film med mami. Sen mötte ja Mikis, Vikis och Emelie en snabbis sen gick ja hem igen. Igår så va ja med min älskling i ******* med några kompisar, men de blev knaaas så vi drog till ****** istället och va med några andra kompisar, de va skit kul och se dom lr aa dom ja kände av dom som va me de haha. Va verkligen jättelänge sen man såg dom, så de va roligt. Ja va verkligen på flumm humör igår kunde inte sluta skratta när vi skulle sova hahah men efter ett tag så somnade typ alla men ja satt helt vaken skittrött och ville sova men de gick verkligen inte hade ont i hela kroppen för att ja låg på ett så konstigt ställe. Så ja satte mej på en stol och försökte sova istället men de gick inte heller så ja sov på golvet ... Fyfan skit hårt och min kropp kändes förlamad när ja vaknade nooot good så är skiiiittrött just nu. Nu tror ja att ja ska göra lite smothie och sen fixa min klänning och sen kolla på en film så ja inte somnar. Men vi hörs maybe later.

PEACE OUT ♥

Förresten är de inte underbart att de har börjat snöa ?
Ja tycker de är skit skönt och slippa allt jävla regn iaf :)


I AM BACK BABY !

Sha ! Nu har ja blivit trött på och vara sjuk och bestämmer mej för att vara frisk iaf till i helgen haha. I söndags va vi hos doktorn i Nynäs som gav mej pencilin, och på måndagen så va vi på sös på kvällen för att ja hade så jävla ont. Men vi va där knappt en timme för dom kunde typ inte hjälpa oss, så vi drog hem. I tisdags så va vi hos tandläkaren och dom tittade lite och sådär eftersom ja typ har ett virus i min käft, men dom sa att ja inte kunde göra så speciellt mycket. Bara att ja skulle käka pencilinet och komma tillbaka om de inte blev bättre. Och idag så mår ja faktiskt bättre ja har bara ont i typ tungan och lite i gomen så de känns bra men vi gick till doktorn i nynäs idag igen som sa att de inte va nån bakterie som den första doktorn trodde så ja ska sluta med pencilinet och låta de läka av sej själv och han sa att ja är på bättringsvägen så de känns suuuuper. Ja har knappt käkat nått sen i fredags, de ända ja har käkar under dom här dagarna är typ .. Drickyogurt, druckit vatten, ätit tabletter(mot smärtan), smoothie, glass och typ pyttelite av en korv, lite chips i fredags. DE ÄR ALLT ! Fattar ni hur hungrig ja är, fan ja håller på och dör av hunger. När ja kan äta normalt igen så blir de matfest för mej aså.. Anyway nu ska ja kolla på tv och fixa lite grejjer. Så vi hörs.

Peace & Love ♥

P.S En sjuk sak är att ja sa i fredags till Camilla och typ Linda "hoppas ja blir sjuk i helgen för ja kommer ändå inte ha nått å göra" .. Hah Gud lyssnar iaf. När man minst menar de också -.-


Music ♥

Runaway Love ..


PEOPLE I AM ..

SICK AS A MADDA FUKKA, MIN HALS/MUN DÖÖÖÖDAR MEJ ÅH GUD JA BER DEJ TA BORT MIN SMÄRTA !!


Music ♥



Jump around, Jump around .. !


Sick ..

Hellu, pallade inte blogga igår. Men igår började vi klockan 3 och slutade klockan 5 för vi hade öppet hus. Så innan skolan så handlade ja två tröjor som ni får se nån dag. Sen mötte ja Camilla i stan sen drog vi till skolan. Först på svenskan så tittade vi på film och på engelskan så gjorde vi ingenting speciellt så de va riktig chilldag. Efter de så drog ja hem och tog de lungt. Imorse så mådde ja inte så bra kände mej helt svag i hela kroppen och hade ont i huvet så ja stannade hemma. Nu har ja sovit lite så nu mår ja ganska mycket bättre. Ska nog sätta på en film och ligga i sängen och ta de lungt. Vi hörs kanske senare.

Peace & Love ♥


Filmtime

Sunedax, ska fixa popcorn och titta på sunes jul. BÄÄSTA !

Hörs later bitches ..


Today's sentence

Me + You .. ♥


Music ♥

All I want for christmas is .. YOU !


HAHAHAHAHAHA XD

Shena, idag va ja hemma från skolan eftersom ja hade jätteont i halsen. Har sovit typ till 1-2 skit skönt och sova ut. Efter de så käkade ja frukost och sen tittade ja på film, myspys. Nu ska ja gå och käka vofflor, smaskens :D
Hittade just ett klipp på Lindas fb från Sunes jul hahah fyfan va ja älskar Sune, så jävla skööön ! Så nu sitter ja och laddar ner hela serien hah. Aja måste käka nu annars kallnar maten höhö.

Puss & Kram ♥

Här har ni ett klipp från serien hahaha enjoy XD


Music ♥



Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

Woah woah

Theres not point trying to hide it
No point trying to evade it
I know i got a problem
Problem with misbehavior

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart ♥


Today I am wearing this ..


Swaggaliscous



Fredagens swagg ..


Dancingqueen ..

Sho, Sho, Sho & Sho på er. Idag va ja skolan och idag fick vi lära oss en uppsättning som ja tog kort på, så den ska ni få se bild på. Efter skolan så drog ja till Kista gallerian med Linda och kikade runt lite eftersom dom har byggt om lite där så drog vi dit. Efter vi hade varit där så drog ja till träningen. Idag va de verkligen roligt. Vi körde igenom hela dansen som vi ska göra på uppvisning. Förresten så är de måndagen den 14e december i Rådmansgatan/Odenplan på marikas dansstudio och kostar 75kr, so bee there ;D Aja efter träningen så drog ja hem. Ja ska snart hoppa in i duschen sen ska ja nog titta på en film. Så vi hörs kanske lite senare bitches.

PEACE & LOVE ♥


RSS 2.0