Music ♥



Aaah

Att jag inte kunnat se, jag kan typ inte fatta det
det e för fan den första gång jag ser dej

Du e ett ascoolt tidsfördriv, ja du e horan i mitt liv

Som en blixt från himlen, vad e de med mej?

Jag tror jag har varit blind fram till idag
Då du plötsligt såg på mej och sa

Fuck off and die, du e för ful för mej och din morsa går för en hundring
du sa det rakt i mitt fejs

Va vill du ha? Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring
för jag vill va i din space

De känns fan helt jävla vilt, tänk all tid som jag har spillt
Du e allt jag vill ha, jag tror jag har blivit omvänd

Oo, och plötsligt så står jag här
Nu kan jag se hur fin du är och jag blir jävligt pissed om du har en boyfriend

Jag bara hoppas på att du vill va min tjej
Om du e motherfucking fresh på det så kom å säg till mej

Fuck off and die, du e för ful för mej och din morsa går för en hundring
du sa det rakt i mitt fejs

Va vill du ha? Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring
för jag vill va i din space

Fuck off and die, du e för ful för mej och din morsa går för en hundring
du sa det rakt i mitt fejs

Va vill du ha? Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring
för jag vill va i din space


Har bara en sak å säga

FUCK OFF AND DIE, DU E FÖR FUL FÖR MEJ & DIN MORSA GÅR FÖR EN HUNDRING ..


Diss !

Du är så ful att när du föddes så döpte din morsa dej till "skit händer"


HAPPY HALLOWEEN !

Ja happy halloween till er alla :D


PARTY PEOPLE IN THE HOUSE !

Igår då jävlar va de fest aså. Först hemma hos mej med två knäppjökar som blev as packade haha, efter ett tag så drog vi till tåget de va skit roligt för vi hade en vodka flaska i väskan sen skulle Mikis dricka och precis då så kom väktarna så ja stoppade ner flaskan igen och dom såg typ de så en av dom bara "va har du i väskan da?" Ja bara ehm ingenting han bara joo ja såg att du gömde nått Mikis bara hon har en dildo i den hahahah fyfan va ja skrattade aså aja knäppjökarna drog till en fest och vi också fast inte samma vi drog till ghettot och hade skit kul, lr iaf jag hade de hah. Anyway vi mötte på massa roliga människor sen va de en snubbe som trodde att ja och Mikis hade snott massa sprit av dom, för att min väska va så full så vi blev skit irriterade på han och började typ tjaffsa med honom hahah sen va de en skit rolig snubbe som ville dansa med mej hela tiden så ja fick be Mikis om hjälp bara för att komma där ifrån hahah sen kom de en till kille som ville dansa med mej men då funkade inte sterion så de gick inte haha. Sen så ramlade en av killarna, och de såg skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit roligt ut dog av garv aså hahah. Så va de en tjej som tyckte vi skulle lämna in våra örhängen för att dom säkert skulle sälja bra men ja kommer inte ihåg vart de va vi skulle göra de hahah knaaaaas aså haha. De va så mycket juice och sprit på golvet så att man typ kunde åka skridskor hahahah skit roligt faktiskt. Aja efter ett tag så va festen typ slut så vi drog vidare till en annan fest med några. Sen va vi där ett tag och ja mötte på lite knäppa personer kan man säga. Typ 7 på morgonen så blev han som bodde där helt störd och sa att alla skulle ut och började skriva så ja och Mikis drog hem. Somnade på en gång.

Sen vaknade ja idag runt 2 men gick upp ur sängen 3 haha, lite senare så ska ja och Mikis till Emelie och ha kul. Dom två ska ut på krogen men ja och Vikis kan ju inte hänga med eftersom vi inte är 18 än, suck .. Aja nu ska ja fräsha upp mej lite och klä på mej, så vi hörs.

Peace out ♥

Svaren till era frågor

Här får ni svaren skithögar :)

Postat av: random

har du haft sex med en neger ?


Svar : Ja det har jag, sen kan man ju visa lite respekt och säga har du haft sex med en mörk istället för att säga neger ..

Postat av: Jag

Har du ljugit i en domstol någon gång?



Svar : Nej jag har inte ljugit i en domstol, men däremot så har jag undanhållit saker.

Postat av: Lisa

Hur mycket fick du i skadestånd på de 2 fallen du sägs vara offer ?


Svar : BRY DEJ INTE !


Postat av: Svenne

Hur tänker du när du sover över redlös el full hos killar du knappt känner, nu när du säger dig vara offer i andra mål?


Svar : Ja sover inte över hos killar om de inte känns rätt, gör de inte de så drar ja hem lr nån annanstans .. Plus att ja har underbara vänner som har koll på mej om ja råkar däcka ;)




Postat av: Lussan

Delar du och Hanan lika eller hur har ni gjort upp delningen?


Svar : Vrf i hela friden skulle vi göra de ?



Sjuka frågor men ni har iaf fått svar ...


Shölölölö

Nu är ja nästan färdig fixad ska bara platta håret sen e ja klar. Just nu sitter ja och väntar på Mikis. Idag blire fan PARTY ASÅ ! Jihow va kul. Aja nu ska ja plattish håret men vi hörs.

Peace ♥


Men hallå alla

Idag har ja varit hemma för de mesta. Träffade ett par kompisar en stund sen va min syster på besök. Sen mötte ja Mikiiish och vi hade skit kul hahah. Finns inte mycket mer att säga förutom att ja blir så irriterad på alla som skriver så jävla fucking STÖRDA frågor i min frågestund som ja har just för tillfället, ja ska svara på era frågor men inte just nu. Tycker de bara är så jävla patetiska frågor allt handlar liksom bara om en jävla fucking händelse låt de vara för ja kommer ändå aldrig skriva ut vad som har hänt mej så, de spelar liksom ingen roll. Har ni nått att säga till mej, så säg de till mej irl(i riktiga livet)istället.

PEACE OUT HATERS


Right back at yah

Better than your ex, and better than your next ..


Fett skummt ...

Men shullu allihopa, igår va ja, Mikis, Vikis och Emelie hemma hos en kompis i Ösmo och festade hehe. De blev mycket sjungande och dansade, looooove it ! Efter ett tag så drog Vikis och Emelie hem så ja och Mikishlito va kvar själva där. Vi tog sista tåget hem lr nått och då gick vi hem till mej och snackade och kollade på True Blood. Vi somnade typ aldrig sen vid halv 10 i morse så tog vi oss en powernap till halv 1. De va ganska skönt och få vila en stund iaf. Idag vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på men ska alldeles strax hoppa in i duschen iaf, sen vet ja inte riktigt va som händer. Men men aja nu ska ja käka nått, så vi hörs babes.

Puss & Kram ♥

Bilder från igår :D




Alla ser helt förstörda ut, men what the hell
WHO THE FUCK CARES ;D


Yesterdays clothes


Going out babes

Shulululu, Idag ska ja och Mikis vara med Vikis och Emelie. Ja vet inte riktigt vad vi ska hitta på för nått men de blir säkert roligt. Mobilen är jättebra förutom en sak, DE FINNS INGEN LEVERASRAPORT :O Måste ringa och kolla om de verkligen inte finns de de är skit jobbigt ju. Aja skit samma nu är ja snart helt färdig fixad ska bara klä på mej och platta håret sen e ja klar. Jaja nu ska ja platta håret så vi hörs snart.

Peace & Love ♥

Music ♥



FAAAACE ... DROP !


Hellu bitches

Nu har ja precis städat lite och ska hoppa in i duschen. Nu ska ni få se bild på lite saker ja har handlat när min phone har varit trasig.





Dom här har ja gjort själv, de är örhängen ..


Har ni någon ...

Drömkille/tjej ? Vem är de i så fall ?
Här har ni iaf en utav mina drömpojkar ;D


ÄNTLIGEN !

Nu har min nya mobil kommit, YEEEEES ! Så nu kommer de blir mycket mer bilder mina älskade läsare. Ska ta kort på de ja har handlat och så där de va väl bra :D ? Men den måste ju självklart ladda i hundra år, suck så bilder kommer de imorgon babes.

Den här mobilen blev de förresten :)
    Nokia N96
PEAAAAACE ♥


FRÅGESTUND !

 

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN, TILLS JAG SÄGER STOP. SÅ PASSA PÅ OCH FRÅGA ..
JAG SVARAR PÅ ALLT !


SLUT PÅ FRÅGESTUNDEN !


Well hello people

Morsning, sitter hemma och gör ingenting. Roligt va ? Vet inte om ja kommer göra nått speciellt idag faktiskt, men nu ska ja ta och göra hemma spa. Så vi hörs senare bitches.

Peace out ♥

Sho brä bulle

Sitter hemma och gör ingenting speciellt. Kommer nog göra de resten va kvällen också eftersom klockan börjar bli rätt mycket. Nu tänket jag kolla på Ensam mamma söker på tv3play, så vi hörs bitches.

Puss & Kram ♥


Oh my lord

Gårdagen blev lite knaaaz men de löste sej till slut. Ja och Mikis va med några kompisar och drack fast bara vi drack men jaja skit samma dom där måste vara dom största idijoterna ja nånsin har träffat aså hahaha helt totalt dumma i huvet skojjar inte. Ja och Mikis drev sönder med dom hela tiden och dom fattade ingenting vikket var ganska kul. Efter ett tag så va vi tvugna och dra så vi tog bussen mot stan, där vi mötte på en annan pain in the ass snubbe som va med Mej, Mikis och en annan kompis i Jakan förut så vi snackade med han en stund sen gick vi in på 7 eleven. Efter ett tag så kom vi på att vi inte kunde komma hem(eftersom klockan va ca 03.00 på natten) så vi messade och ringde runt till alla vi kände som vi kanske kunde sova hos haha men ingen kunde så ja ringde min mamma och så fick hon hämta oss helt enkelt. När vi stog och väntade på henne så kom de fram en äcklig gubbe och bara "svart taxi, svart taxi ?" Man bara men nej sen han bara men de är gratis, man bara men who the fuck cares liksom dom säger bara så för dom tror att dom ska få ett ligg jävla äckel människor alltså :O Blir fett irriterad på sånna där aså. Har ni råkat ut för de någongång ? Aja nu ska ja ta en dusch sen börja fixa mej för kvällen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men nånting lär vi väl iaf hitta på hehe. Men vi hörs senare.

Peace & Love ♥

Och juste för er som har mitt nummer och messar mej, min mobil e lite cp för ja råkade tappa den i golvet igår så nu är den fucked up men aja ibland funkar den som vanligt. Så nu vet ni de XD


peace out

Drar ut med min älskling, hörs senare.

Peeeeace ♥

Sho brä !

Igår va ja med min fru Mikis, vi gjorde ingenting speciellt va ute en stund sen drog vi hem till mej och kollade på film haha. Idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra men ska iaf hitta på nått med min älskling. Anyway nu ska ja hoppa in i duschen och börja fixa mej. Så hörs senare.

Puss & Kram ♥


´Going out bitches

Sho håret blev jättebra, nu sitter ja hemma och ska bara klä på mej sen ska ja möta Mikislitho, Jippie !
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men får se vad som händer. Hörs later.

Peace out babes ♥


Music ♥



Snubben e rätt tung faktiskt ..


Good morning everybody

Nu har ja precis tonat håret, hoppas att den röda tonen har försvunnit lite nu .. Idag har ja inga planer än så länge men hoppas att de dyker upp något roligt. Igår va ja bara hemma och kollade på film, och handlade på ICA ja blev skit glad för nu finns vanila coke igen, JIPPIE ! Älskar den, den e så jävla gooooood. Aja nu ska ja käka så vi hörs senare.

Peace & Loove ♥

Shulle bulle

Kom nyss hem från stan. Ja va där och mötte mamma och mormor hehe sen gick vi runt lite, efter ett tag drog ja till footlocker för dom va så jävla sega sen köpte ja ett par nya skor. Sen fick ja med mej ett vitt linne hem också (alltid välbehövligt). Sen har ja inte gjort så mycker mer idag. Fett skönt nu är de lov i en vecka, WOHO ! Nu ska ja kolla på film med mami sen vet ja faktiskt inte vad ja ska göra, är nog bara hemma ikväll så vi hörs nog senare.

Peace out bitches ... ♥

Bild på skorna får ni senare när min mobil har kommit :)

New day tomorrow

Från och med imorgon skiter jag i :

• Killar

• Skitsnack

• Lögnare

• Vad alla andra tycker om mej

&

KÄRLEKEN !

Fuck allt de där från och med nu !


FYFAN FÖR DEJ !

Ja är så jävla glad att ja fick reda på de här i tid så ja slipper slösa tid på en idijot som dej. Hur fan kunde ja ens tro att de skulle bli nått seriöst ? Hur fan kunde jag vara så jävla dum ? Aja ha ett fucking great life din jävla IDIJOT !


Music ♥



Tung låt ..


PASS

Sho, idag har de inte hänt nånting speciellt bara varit i skolan sen drog ja hem. Nu ska ja kolla på Stomp the yard för ja kollade aldrig klart på den igår, så vi hörs senare.

Peace & Love ♥


Music ♥



Just how i feel right now ...


Going to bed

So peace out, and I'll talk to you to morrow.
Sov gott ♥

Men hallå !

Shulle, igår så pallade ja inte blogga mer. Va på dansen vikket ni kanske redan visste hehe. Och de va lika roligt som vanligt, vi fick dansa i små grupper lr ensamma framför hela klassen vikket var lite pinsamt men WTF ? Man måste ju bjuda på sej själv lite juh. Ja tycker att de gick ganska så bra faktiskt. Anyway efter dansen så åkte jag till Masmo där ja mötte en kompis. Vi satt och snackade om lite grejjer. Efter de så drog ja till Ösmo och mötte en annan kompis vi va ute och chillade sen drog ja hem. Va hemma vid 20 i 1 typ drf bloggade ja inte ja gick och la mej på en gång. Idag har ja inte gjort så speciellt mycket varit i skolan bara och sen drog ja hem. Just nu sitter ja och tittar på Stomp the yard, så jäääääävla tuuuung film aså, verkligen rekomenderad ! Min navel piercing har blivit knaaaaas de gjort skit ont i den så ska kolla upp de om de inte har gått över till imorgon.. Nu är min nya mobil äntligen beställd, gud va skönt de känns. Aja nu ska ja kolla klart på filmen så vi hörs senare.

Peace out .. ♥

Bild ifrån filmen, finns massor med snygga killar i filmen också ;D



And to you, don't lie baby !


Bee right back

Hoppar in i duschen, hörs sooon.

Päääääääjjs ♥


Music ♥



Now I'm that bitch, and your just a clown ..


I don't get it ?

Okej är de nån mer än jag som undrar vrf en massa killar helt plötsligt börjar skriva till en när man precis har bestämt sej för att skita i alla killar ? Aså de är fan sjukt fattar nada aså .. Nån som vet vad de här beror på ?


That's right

Jag har inga ex, bara väldigt stora misstag !


Morsning korsning

Home today. Vaknade för bara en liten stund sen av att Ahmed som ja mötte i Egypten hade ringde mej blev helt chockad, men hann tyvärr inte svara. Va ett tag sen ja snackade med honom nu. Fan va ja saknar Egypten aså. Aja idag ska ja på dansträning senare, kanske hittar på nått innan men får se hur de blir. Nu ska ja käka frukost så vi hörs senare.

Peace out ♥

God natt ..

Och sov gott på er, hörs imorgon ♥

Music ♥



Sos, Let The Music Play ..


Shooo !

Va händer alla bloggläsare ? Själv ska ja precis äta. Idag har ja bara varit i skolan men drog hem efter första lektionen hah pallade verkligen inte vara kvar, anyway då drog ja och solade en stund sen mötte ja MIKISHLITHO ! Efter de så gick vi runt lite sen drog vi hem till mej och gjorde örhängen heh dom blev fett kattiga fan fast är inte helt klara men men. Nu ska ja kolla på tv och käka så vi hörs senare.

Peace, See Yah Laaater Dude ♥

Men shulle,

Saknat mej ? I know u have hehe har blivit lite bloggtorka den här helgen, har varit fullt upp aså.
Så vi börjar med fredagen. I fredags så va ja, Mikis, Emelie och Vikis hemma hos en hemlig person och festade, fett najjs lite segt i börjar men efter en stund blev de party aså hehe. Vi dansade och hade skit kul, sen tog vi sista tåget till Nynäs. Ja och Mikis hade ingen lust å åka hem då så vi skulle dra till några sniglar men de va en och en halv timme tills bussen kom, eftersom tåget hade slutat gå så va vi tvugna att ta bussen. Så vi gick runt typ halva Nynäs lite halv lulliga och fnittriga och dansade och lyssnade på musik skit kul. Fyfan aså höll på å dö av garv vikken promenad. Till slut så kom bussen och efter ett tag så va vi i Vh. Bussen till sergel gick för tidigt så vi fick ta andra tåget till stan hahah, alla som va på tåget skulle typ till jobbet utom ja och Mikis. Haha alla va fett sega men vi bara satt och skrattade och dog av garv vi va riktiga PAIN IN THE ASS aså hahaha fyfan va roligt vi hade. Till slut kom vi fram och vi somnade nästan på en gång sen vaknade vi på lördagen vid 2 och rörde oss hemåt. Och när vi kom ut i porten så såg vi rakt in i Darins lägenhet :O Sen åkte vi samma hiss som hans syster, FETT COOLT, haha anyway vi kom hem vid 6 lr nått då fixade vi oss och käkade och sådär.

Lördagen: När ja kom hem så fixa ja mej och käkade efter de så drog ja och mötte Mikis, Emelie och Vikis vi va hemma hos Vikis och drack, spelade sanning eller konsekvens och öl spelat haha de va skit roligt. Efter ett tag runt 11 så drog ja och Mikis till tåget och drog till stan. Vi drog till sniglarna då också och hade skit roligt vi va hemma hos deras kusin och spelade fifa 10 haha fett najjs fast ändå ganska tråkigt men men killar är som dom är. Efter ett tag tog ja ett litet snack med snigel nr 1 sen gick vi in till dom andra igen. Efter en stund så drog snigel nr 1 hem och vi andra spelade klart sen blev ja och min wifey hungriga så vi gick ut i köket och kollade vad som fanns haha och till våran förvånging så fanns de en massa roligt i köket vi höll på och dö av garv åt en typ morots liknande sak som tydligen va nån slags rotfrukt hahah sen till slut blev de lite spice(bara mikis fattar). Efter de så slog snigel nummer 1 ihop mitt och Mikis huve så nu har ja en liten bula i pannan, suck .. aja efter ett tag så drog snigel nummer två hem så ja, Mikis och snigel nummer 3 sov.

Söndag: Vi vaknade vid halv 5 i dag på (dagen alltså) då kom snigel nummer 3 s lillebror och kusin in i rummet, vikket var lite pinsamt eftersom vi nyss hade vaknat och såg ut som små troll höhöh. Aja efter en stund drog vi och mötte snigel nummer 2 och fick tillbaka Mikis armband som hon glömde där i Fredags när vi sov där. Då såg vi Darins pappa haha sen drog vi till tunnelbanan och tog tåget hem, då mötte vi på en snubbe som hette Marcus
som satt och snackade med oss en tag han skulle av i ösmo så vi fick sällskap en bra bit. Aja nu e ja äntligen hemma och ska snart lägga mej i sängen och titta på tv.

Blev ett riktigt långt inlägg haha hoppas ni orkar läsa de. Peace and Love ♥

Helgen har varit underbar måste ja säga, är otroligt glad över att jag har dej Michaela Hjortendal Sjödin, My wifey me Love you forever and ever .. ♥


FEEESTA :D

Nu drar ja och festar, hörs när ja kommer hem.

Peace out bitches ♥


FUCK YOU !

Har bara en sak och säga och de är, FUCK YOU JÄVLA ÄCKEL ! BURN IN HELL FÖR I HELVETE ...
Hoppas du vet vem du är


Hello Hello

Va med Mikis en stund fast hon drog för ett tag sen, vi kollade på True blood sen va hon tvungen och gå för de började bli sent. Ska kolla klart på American pie 2 sen ska ja slagga så ja antar att ja måste säga god natt till er nu, men vi hörs imorgon och då jävlar blire FEEEEEESTA som gäller aså hehe.

Anyway, good night and sleep tight ♥


Music ♥








Dagens tema : Black eyed peas


Boored

Shulle, Igår så gjorde ja inte så speciellt mycket va i skolan efter de så mötte ja Mikis i Farsta vi solade sen handlade vi lite grann. Efter de så drog ja hem och Mikis drog och tränade. Idag så va ja i skolan och efter skolan så drog ja hem. I morse gick min ena mobil sönder så kan inte lägga in bilder förrens min nya mobil kommer.. Suck, aja nu ska ja damsuga sen kolla på en film. Hörs kanske senare.

Puuuuuuuuuuuuss ♥

God natt

Och sov gott ..

Tänk på de du ..

Hon kommer va efter dig ett tag, men det kommer en dag då hon
kommer sluta springa cirklar runt dig, hon kommer gå vidare
& vid den stunden kommer du önska att du borde låtit henne fånga dig..


READ AND LEARN !

Lilla vänn du vet inte vad du har förrens de är borta ..


Streetdance ♥

Sho sho, idag hade vi försäljning och service prov och ja tror faktiskt att de gick ganska så bra, lite oväntat eftersom ja inte hade pluggat nånting men men. På väg till skolan i morse så började de snöa, OH MY FUCKING LORD ! De är liksom bara oktober och de snöar nu, hm vädret är skummt iblnad aså aja efter skolan så drog ja till stan där ja mötte mami, vi gick runt och handlade lite innan dansen najjs najjs fick med mej ett par höga strumpor, en halsduk, en mössa, en skiiiitfin klänning och ett armband hem. Idag på dansen körde vi battle, SKIT ROLIGT ! Aså gud ja va verkligen helt slut efter dansen idag vi fick köra dansen typ 9 gånger haha men men de bra och öva och sen får man ju bara muskler så de är ju aldrig fel hehe. Anyway efter dansen så drog ja hem. Nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja kolla på tv men vi hörs kankse senare, om vi inte gör de så ..

Peace Out ♥

Grejjerna ja fick med mej hem ..


Knas, me know

Bloggen e knas just nu men fixar till de imorgon, peace out babes .. ♥

Music ♥

Låten är bara bäääääst !


Shölölölö

Idag har ja vart i skolan och efter skolan drog ja hem. Imorgon blire shopping, innan dansen alltså hehe. Just nu sitter ja här och kollar lite på vad ja kanske ska köpa imorgon. Aja ska kolla på en film nu så vi hörs senare.

Peace & Love ♥


Music ♥



Dagens tema : Whitney Houston, hon e tuuuung aså


I'm starting to get feelings for you boy .. ♥


Solarium ..

Hellu, idag har ja inte gjort så speciellt mycket. Va och solade en snabbis i Vh, efter de så drog ja hem. Imorgon äre skola som vanligt, efter skolan ska ja möta min älskling Mikis. Kommer bli skit kul för de va ett tag sen ja va med henne så vi har mycket och snacka om heh. Aja nu ska ja kolla på Ensam mamma Söker. Hörs kanske senare.

Puss & Kram ♥

Move time

Japp nu blir de film så vi hörs typ imorgon lr nått.

Päääääääääääääääääääjjs ♥

Music ♥

Do u have a swagger like me ? Oh no baby u don't ..


Swaggaliscous


Feelings ..

Hellu bebisar, kom hem från mina kusiner för bara en liten stund sen. Igår så va ja i Fittja med Mr. H, Myyysigt ! Drog hem vid 12 men va hemma vid halv 2 typ för ja missade tåget. Aja vi hade jättemysigt vi va hemma hos honom och snackade. Sen gick vi på en liten promenad med hans hund hehe. När ja kom hem somnade ja på en gång sen råkade ja glömma att stänga av tv:n så mamma kom in i morse när hon skulle till jobbet och skulle stänga av den då öppnade ja ögonen och mamma bara ja ska bara stänga av tv:n ja bara Nej ! Hon bara nehe vadåra ? Ja bara de är gratis, hon bara ska du titta på tv nu ? ja bara de är gratis praktik på fredagar, hon bara VAAAAH ? sen gick hon ut igen och då stängde ja av tv:n själv :S Aså ja sov när allt de där hände men mamma berättade allt för mej i bilen haha ja blev fett chockad haha aja idag har ja väl inte gjort så mycket mer än vart hos mina kusiner, så har inte så mycket att säga precis, så vi hörs väl senare.

Peace out .. ♥


peace out

Drar till kusinerna på "kalas" hörs när ja e hemma igen.
Peace & Love ♥


God morgon

Nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja dra till praktiken, fett najjs fick börja klockan 1. Har inga planer för dagen än så länge men får se vad som händer sen. Aja ja skriver mer när ja kommer hem.

Puss & Kram Syns På Stan ♥

God natt ..

.. Och sov gott allihopa ♥


Brownie ^^

Shöööööölle, idag va ja i skolan som vanligt vi hade engelska prov idag not so funny.. Iaf efter skolan så drog ja och solade, mycket välbehövligt eftersom de typ är vinter nu haha man måste ju hålla färgen. Efter de så drog ja hem och kollade på film med Cazzandra, sen nu sitter ja här och ska snart fixa lite popcorn och sen titta på en film, de blir mysigt .. Anyway vi hörs senare.

Peace & Love ♥

Music ♥



Dagens tema : Ciara


HAHA

Idag va ja först i skolan, efter skolan så gjorde ja Camilla och Sharon sällskap när dom skulle hem för ja skulle möta en söt person i stan klockan 4 så ja gjorde dom sällskap så länge eftersom ja slutade 2 så hade ja ganska lång tid på mej hehe, så ja och Camilla drog till Hallunda centrum och gick runt lite sen drog ja till masmo och mötte den söta personen. Vi drog till Upplandsväsby och skulle hem till hans kompis men när vi kom fram blev de knas med nyckel hah först va den sne så de gick inte och låsa upp så skulle han försöka böja tillbaka den men då råkade delen som va sne låssna så hela nyckeln gick sönder haha, så vi drog hemåt istället. Har feta träningsvärken på baksidan av låren och på rumpan, nooooot good .. Aja de bevisar bara att ja får muskler så hehe. Anyway sen kom ja hem och kollade på efterlyst. Nu ska ja lägga mej i sängen och kolla på tv.
Men vi hörs imorgon.

Good night and sleep tight ♥


Helt slut efter ...

... Dansen, HÄRLIGT ! Aså ja är verkligen glad att ja började för nu kan ja verkligen inte sluta älska de, även om de är lite svårt men de är de som är de roliga att man måste träna ja själv märker redan skillnad att jag börjar bli bättre och lära känna min kropp mer och vet hur ja ska hantera den. Ja säger inte att ja är proffs på de men ja börjar se skillnad iaf. Idag va ja i skolan som vanligt sen drog ja till stan och köpte ett vanligt vitt linne och ett par pärlörhängen. Sen käkade ja på donken och utanför donken så stog Maggie, va skit länge sen ja såg henne så de va skit kul och träffa henne igen. Hon stog och väntade på sin pojkvän så ja gjorde henne sällskap en stund sen gick ja in och käkade. Efter de så drog ja till dansen. Efter dansen drog ja hem och nu sitter ja här hemma och tar de lungt. Finns inte så mycket att säga precis men men. Har fått några kommmentarer i skolan om att ja har väldigt fina skor så de är najjs, visar att man har STIIIIIL ! Vikket vissa andra inte har hahah, va taskig ja va nu men hah vadå de är ju faktiskt sant, riiiight ?

Anyway nu ska ja käka lite middag så vi hörs väl kanske sen lr imorgon.

Peaaaaaaaace fuckers ♥

Lucky day

Woho ! Jag tror att de är min turdag idag aså. Till och börja med så fick ja gå 45 minuter tidigare från skolan å alla andra fick stanna kvar tills lektionen va slut hehe, sen så hämtade ja mina kattiga skor som ja hade beställt och sen fick ja hem mitt halsband också kan de bli bättre ? KNAPPAST ! Är super lycklig idag. Och den här veckan ska ja köpa ny mobil jippie :D

Aja nu ska ja faktiskt kolla på film så vi hörs kanske senare.

Peace & Goodbye ♥



Tråk söndag ..

Sho, fett tråkig söndag skojjar inte. Ja hade planer för dagen för en stund sen men nu verkar dom ha ändrats, SUCK. Aja fuck it. Kanske drar och solar en stund iställer för de va ju ett tag sen. Aja vi hörs sen.

Peace ♥

Swaggaliscous


Ego ..




Saker ni inte visste ...

Jag går nästan alltid runt naken hemma, om ja inte är med kompisar lr nånting förstås haha.

Jag är jävligt pedant, och då menar jag verkligen jävligt pedant aså.

Jag älskar skor & kläder.

Jag är typ shoppingberoende.

Många tycker att jag ska bli försvarsadvokat lr åklagare.

Jag har varit platinablond, mitt hår va nästan vitt.

Jag hatar att använda lösnaglar.

Jag vill egentligen bli designer.

Jag vill flytta till New York när jag blir äldre.

Jag har hål i naveln.

Sådär de va lite info om mej .. :)

Sum 09



Älskar bilden .. ♥


Music ♥

Like a prayer ..


Sjuk dröm alltså

Well hello you, Vaknade för typ en timme sen. Ja hade nog världens konstigaste dröm i natt skojjar inte haha ja vaknade till och med av att jag skrattade XD SJUUUUKT ! Efter de så somnade ja om och sen drömde ja en konstig dröm till haha drömmarnas natt i natt aså skojjar inte hah. Anyway ska snart hoppa in i duschen, sen vet ja inte riktigt kanske ska träffa några homies senare men får se hur de blir med de. Igår va ja bara hemma och tog de lungt. Aja nu ska ja duscha så vi hörs senare babes.

Peace & Love ♥


YEEES !

Är fortfarande hemma, gick och fixade praktik så nu slipper ja leta mer vikket känns ganska så skönt. Kanske ska träffa en person sen men får se hur de blir. Just nu sitter ja och lyssnar på musik och tar de lungt bara. Hörs senare.

Peaaace ♥


Music ♥



Två sköna låtar .. ♥


Gormorgon

Hellu hellu nu har ja precis duschat och ska snart föna håret sen gå och leta praktikplats. Har inga planer för kvällen, så nu hörs säkert senare.

Peace and cry ♥

Gormorgon

Hellu hellu nu har ja precis duschat och ska snart föna håret sen gå och leta praktikplats. Har inga planer för kvällen, så nu hörs säkert senare.

Peace and cry ♥

why me ?

Kan ni bara hitta den där fucking horungen så vi kan få ett fucking slut på den här skiten ja pallar inte med all den här skiten och erat jävla skit snack om att ni gör så gott ni kan och massa skit, de är rent jävla BULLSHIT ! Och ingenting annat, ni kan inte ens tänka er min situation och ni säger vi gör så gott vi kan och bla bla bla, skulle ni veta hur de känns å vara jag så skulle ni göra så jävla mycket mer men ni vet ingenting så ni gör ingenting vafan mer behöver ni få reda på ? FUCK ******* SÄGER JAG BARA !


Music ♥






Music ♥



Idag kör vi på lite gangsta style ..


...

Idag skulle ja träffat en kompis men så blev de inte, så ja drog hem och kollade på tv. Sen efter ett tag så råkade ja somna inte så bra men en powernap behöver alla ibland heh. Hade faktiskt ganska roligt i skolan idag, på lunchrasten så satt ja Camilla och Linda vid datorerna och vi drev med en kille som satt mitt emot hahah skit roligt fan. Aja nu ska ja käka lite middag så vi hörs kanske senare.

Btw ja fick min jacka idag, najjs najjs ^^

Puss & Kram ♥

Schoool

Jahapp nu sitter ja i skolan och ruttnar skit tråkigt snart har vi matte prov, kul .. Efter skolan så ska ja dra och träffa en kompis. Hörs sen

PEEEEEEEEEEEEEEEACE ♥


RSS 2.0