Men shulle,

Saknat mej ? I know u have hehe har blivit lite bloggtorka den här helgen, har varit fullt upp aså.
Så vi börjar med fredagen. I fredags så va ja, Mikis, Emelie och Vikis hemma hos en hemlig person och festade, fett najjs lite segt i börjar men efter en stund blev de party aså hehe. Vi dansade och hade skit kul, sen tog vi sista tåget till Nynäs. Ja och Mikis hade ingen lust å åka hem då så vi skulle dra till några sniglar men de va en och en halv timme tills bussen kom, eftersom tåget hade slutat gå så va vi tvugna att ta bussen. Så vi gick runt typ halva Nynäs lite halv lulliga och fnittriga och dansade och lyssnade på musik skit kul. Fyfan aså höll på å dö av garv vikken promenad. Till slut så kom bussen och efter ett tag så va vi i Vh. Bussen till sergel gick för tidigt så vi fick ta andra tåget till stan hahah, alla som va på tåget skulle typ till jobbet utom ja och Mikis. Haha alla va fett sega men vi bara satt och skrattade och dog av garv vi va riktiga PAIN IN THE ASS aså hahaha fyfan va roligt vi hade. Till slut kom vi fram och vi somnade nästan på en gång sen vaknade vi på lördagen vid 2 och rörde oss hemåt. Och när vi kom ut i porten så såg vi rakt in i Darins lägenhet :O Sen åkte vi samma hiss som hans syster, FETT COOLT, haha anyway vi kom hem vid 6 lr nått då fixade vi oss och käkade och sådär.

Lördagen: När ja kom hem så fixa ja mej och käkade efter de så drog ja och mötte Mikis, Emelie och Vikis vi va hemma hos Vikis och drack, spelade sanning eller konsekvens och öl spelat haha de va skit roligt. Efter ett tag runt 11 så drog ja och Mikis till tåget och drog till stan. Vi drog till sniglarna då också och hade skit roligt vi va hemma hos deras kusin och spelade fifa 10 haha fett najjs fast ändå ganska tråkigt men men killar är som dom är. Efter ett tag tog ja ett litet snack med snigel nr 1 sen gick vi in till dom andra igen. Efter en stund så drog snigel nr 1 hem och vi andra spelade klart sen blev ja och min wifey hungriga så vi gick ut i köket och kollade vad som fanns haha och till våran förvånging så fanns de en massa roligt i köket vi höll på och dö av garv åt en typ morots liknande sak som tydligen va nån slags rotfrukt hahah sen till slut blev de lite spice(bara mikis fattar). Efter de så slog snigel nummer 1 ihop mitt och Mikis huve så nu har ja en liten bula i pannan, suck .. aja efter ett tag så drog snigel nummer två hem så ja, Mikis och snigel nummer 3 sov.

Söndag: Vi vaknade vid halv 5 i dag på (dagen alltså) då kom snigel nummer 3 s lillebror och kusin in i rummet, vikket var lite pinsamt eftersom vi nyss hade vaknat och såg ut som små troll höhöh. Aja efter en stund drog vi och mötte snigel nummer 2 och fick tillbaka Mikis armband som hon glömde där i Fredags när vi sov där. Då såg vi Darins pappa haha sen drog vi till tunnelbanan och tog tåget hem, då mötte vi på en snubbe som hette Marcus
som satt och snackade med oss en tag han skulle av i ösmo så vi fick sällskap en bra bit. Aja nu e ja äntligen hemma och ska snart lägga mej i sängen och titta på tv.

Blev ett riktigt långt inlägg haha hoppas ni orkar läsa de. Peace and Love ♥

Helgen har varit underbar måste ja säga, är otroligt glad över att jag har dej Michaela Hjortendal Sjödin, My wifey me Love you forever and ever .. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0