Going out

Shena bloggen de här blir ett kort inlägg,
Ja drar till Stan med min tvilling, skriver när ja kommer hem.

Love yah ♥

Knas

Shena mors, Igår va ja bara hemma och tog de lungt på dagen sen senare så gick ja och käka glass med Jossan sen mötte jag Mikis och Emelie i hamnen sen drog vi till sen tog vi tåget till Alby och träffade några kompisar och drack lite. Fast innan vi kom fram va vi tvugna å åka typ fram och tillbaka från Älvsjö till Alby för att hämta pengar till drickan skiiiit jobbigt, aja till slut kom vi fram. Ja vart skit trött så ja gick och vilade en stund sen vid 5 så började vi röra oss hemåt. Kom hem vid halv 8 .. SUCK. Aja nu e ja hemma och ska snart ner till Nicksta och sola med Jossan och Sanna. Aja ja skriver mer sen måste kila nu.

Peace ♥

Music ♥



Busta Rhymes - Shorty

Yesterdays clothes


Här har ni gårdagens outfit, dagens outfit kommer upp senare.
Shorts : Gina tricot
T-Shirt : Gina tricot

Soooool !

Morsning korsning bloggen, tältningen va skit rolig förutom att de va 25 000 grader när vi vaknade haha. Vi hade skit roligt låg och snackade om en massa grejjer och skrattade. Vi vaknade vid typ 8 sen plockade vi ner tältet och drog hem. Ja vilade en stund sen drog ja och Mikis ner till Nicksta och Solade(ovanligt va ?) när jag gick hemifrån så var de 32 grader i skuggan och 36 grader i solen, OMG ! Aja vi gick från Nicksta  vid kvart i 5 då gick vi upp till ICA och ja köpte glass, chips och en SOLO tidning. Sen drog vi hem ja somnade vid 8-9 och sen vaknade jag igen vid 12 då kollade ja på Tusenbröder till halv 5 sen somna jag igen. Vaknade för bara en liten stund sen, så ska snart käka frukost sen glass och sen gå ut och sola och läsa SOLO tidningen. Aja nu ska ja käka frukost, men hörs sen älsklingar.

        Peace & Love ♥

        Kolla liksom, ♥ på solen.

Today I am wearing


Sommar/Strand outfit today.
Linne : Cubus
Shorts : H&M
Tröja : Gina tricot
Skor : Halens.se

Solen = ♥

Shena bloggen, vaknade runt halv 1 idag sen gick ja upp och käkade frukost och kollade lite på tv. Sen drog ja ner till Nicksta och solade med Mikis, Sanna, Jossan & Mohamed. Vid 4 halv 5 så började vi röra oss hemåt. Ikväll ska vi tälta skit mysigt hoppas bara inte att de blir kallt, fast de tror jag inte att de blir. Aja nu ska ja käka men ja skriver nog mer sen innan vi går ut.

Puss & Kram ♥


King of Pop



Han va TUNG på å dansa, King of Moonwalk skulle jag vilja säga anyway.











Lite låtar utav honom.

† Rest In Peace Michael Joseph Jackson.

Har kollat på film med Jossan och fick då höra av en vän att Michael Jackson är död, blev helt chockad och trodde inte på de men efter en stund så får ja veta av en till vän att han är död så då gick ja faktiskt in på internet och kollade och de är sant Michael Jackson är död. Helt sjuk han är ju liksom typ kändast i världen han va fan typ som Elvis :S Och nu är han död bara sådär de är sjukt alltså som de står i tidningarna så står de att han fick hjärtstillestånd idag klockan 12.21 och avled. Faktiskt jävligt tragiskt, min mamma älskade honom och brukade ofta lyssna på honom när hon var ung. Han blev 50 år och ja tycker att han borde fått leva 50 år till och dö av någon helt annan andledning bara av att han var gammal tex hemma i sin säng och få se sina barn växa och bli vuxna och få egna barn. Aja sånt händer jag orkar inte skriva mera är rätt trött men ja säger bara † Rest In Peace Michael Jackson, King of Pop. Hoppas du har det bättre där uppe ♥


Music ♥



Här är en normal låt, mycket bra.

Music ♥

Hahah ni måste bara lyssna på dom här låtarna, å särskillt du Mikis. Ja dör av garv XD















Made by : Chipmunks

Två långa dagar

Hejsan bloggen nu va de ett tag sen ja skrev och ja ber om ursäkt för det. Aja ja ska börja med att berätta om Tisdagens äventyr haha. Hela dagen började med att Jag, Sanna och Josephine solade på nicksta badet i Nynäs. Vi kom ner dit vid 1 halv 2 och solade till 4 halv 5. Sen gick vi hem och fixade oss och drog till stan och väntade på några kompisar. Efter de så åkte vi till Stureby, och drack lite. Vid 4 (på morgonen) så kom de några kompisar och hämtade oss (med bil) och så åkte vi till Slagsta och va där ett tag sen gick vi till Fittja, hem till en kill kompis och satt där och chillade. Vid 7 tiden på morgonen så började vi gå till tåget. Vi hoppade på tunnelbanan och efter några minuter så skickade min broder från en annan moder som vi va med sms till mej och tyckte att ja skulle komma tillbaka, ja hade rätt ont i magen för ja va så hungrig så ja tänkte åker ja tillbaka så får ja mat snabbare och plus att ja verkligen hade saknat honom va skit länge sen vi sågs så ja åkte tillbaka. När ja kom fram så käkade vi lite sen drog vi hem till Saki eftersom han va kvar hos killen vi va hemma hos innan. När vi kom hem till honom så la vi oss i sängen och snackade lite sen somnade vi. Vi vaknade klockan typ 5 på dagen .. Nooot good, för min syster skulle färga håret på mej klockan 6 så ja hann inte hem till de. Aja vid 6 drog ja hemma och va i Nynäs vid halv 8 där ja mötte på Julia, Jossan och Mikis. Ja gick hem och duschade och sminkade mej sen drog ja till Solna där brudarna redan va. När ja hade kommit så drog Mikis hem och Jossan till en kompis. Ja och Julia gick till hennes kompis och drack lite. Sen kollade vi på tv. Vi tog 6 tåget hem, ja sov till typ 1 och nu har ja solat och sådär men va så varmt så tog en paus höhö.

Har inga planer för dagen än så länge men hittar säkert på nått roligt. Nu har mina skor äntligen kommit .. Hundra år senare, mamma är och hämtar dom nu så snart är dom hemma här hos mej :) Aja nu ska ja sola lite till men skriver kanske mer senare.

Peace & Love ♥

Today I am wearing



Här har ni dagens outfit, tjusig vah ;)
Leggins : Gina tricot
T-Shirt : Gina tricot

Ändrade planer

Ja och Julia och kanske Jossan ska hyra film istället så nu vet ni de era töntar :D
Aja ska springa till tåget nu.

Peeeeeeace ♥

Dagens planer

Igår så va ja och tjejjerna i Sollentuna och hälsade på ett par vänner, de va riktigt skojjigt faktiskt. Vi drack lite och efter en stund så luktade de så jävla mycket rök i ena rummet som alla satt i så ja gick och la mej och räkade somna haha -.-. Aja sen väckte Julia mej och sa att vi skulle dra då va klockan halv 6 så vi tog andra tåget hem och ja va hemma vid halv 8 på morgonen.. Suck inte kul alltså. Aja sen gick ja och la mej och sov till 11 då gick ja upp och åt frukost och klädde på mej och tog tåget till Haninge där ja hade möte. Efter mötet handlade jag lite kläder och lite annat, som ni får se bild på längre ner i inlägget. Efter de så åkte ja hem och sminkade mej ska snart käka nått sen klä på mej och dra till tåget. Ja och Julia ska till Alby och träffa några kompisar så hoppas de blir roligt annars drar ja nog hem. Aja nu ska ja laga mat men vi hörs.

Peace & Love To U All ♥



Klicka på bilden för att få den större.

Music ♥

Nåra sommarlåtar, Enjoy





Today I am wearing


Här har ni dagen outfit. Nääe skojja bara, såhär såg ja ut när ja solade.
Bikini : H&M

Vill vara brunare

Hejsan bloggen, vikken härlig dag de har varit idag lr hur ?
Ja vaknade runt 12 och gick upp och käkade frukost utomhus de blev nudlar,
eftersom ja va ensam hemma igår så hade vi inte så mycket mat så
de fick bli nudlar och oboy till frukost today aja när ja hade käkat klart så drog ja fram
en solstol och la mej och sola skiit skönt, de va liksom 29 grader idag lr
iaf utanför mej vet inte hur de va hos er andra men hos mej va de de iaf.
De va skit skönt efter ja hade legat där ett tag så gick ja upp och målade naglarna.
Rosa färg blev de. Kanske ska dra och träffa en kompis till Mikis sen, aja nu ska ja sminka mej men hörs.

Puss & Kram ♥

Home again

Hejsan allihopa nu är ja hemma igen från en ganska rolig midsommar. De första vi gjorde när vi kom ut va å snacka lite med min syster sen gick vi in och böt om till lite tjusigare kläder de va ju trots allt midsommar haha aja efter de så drack vi sen va de mat efter maten spelade vi öl spelet och lyssnade på musik och pratade. Efter ett tag gick alla in utom ja och Josephine som satt kvar ute i regnet en timme efter alla hade gått in så somnade dom typ. Sen gick ja och Josephine in och ville grilla mashmallos men de va för sent och tända öppna spisen då så vi gick och la oss i stället. Vi sov i samma rum som min mamma och pappa och min pappa snarkar som en jävla gris så vi fick säga tyst typ hundra gånger och Jossan kunde inte sluta skratta när ja sa de så varje gång ja sa de så blev pappa tyst men Josephine började skratta istället haha knaaaaas aså aja anyway efter ett tag så va alla tysta och sov. Vi vaknade runt 1 idag och gick upp och käkade en rejäl frukost. Efter de så gick vi ner till båtarna och kollade när min syster och dom andra fiskade sen gick vi upp och hämtade årorna och åkte ut med lilla jollen haha skit roligt precis när vi hade kommit ut en bit med båten så började min systers pojkvän min systers kompis pojkvän och min kusin att skvätta vatten på oss så vi blev helt blöta .. SKIT KUL .. Not, aja sen när vi hade kommit ut en bit där ingen kunde se oss så tog vi av oss tröjorna och solade i bh och byxor. Sen åkte vi ut till en liten stenö lr va man ska säga och solade lite där så våra kläder fick torka lite. Efter en stund så åkte vi tillbaka och gick upp och bytte kläder sen åt vi middag som blev ganska tidig sen sminkade vi oss lite sen drog vi till båten. Vi åkte båt till stan som tog ca en timme sen gick vi till tunnelbanan och när vi kom till T-centralen så mötte vi en kompis som hängde med oss och handla Coca Coola. Efter de gick vi till tåget och åkte hem. Nu sitter ja äntligen hemma med skit ont i axlarna och nacken, och ska snart fixa lite nudlar snart kommer Jossan och vi ska nog kolla på film och ta de lungt tror ja aja nu ska ja laga nudlar.

See yah ♥

Midsommar

Hejsan nu drar ja iväg me Josephine till mitt sommarställe så hörs när jag e tillbaka, om de är nått undertiden så är de bara å messa å för dom som inte har mitt nummer, synd för er :P ♥


Today I am wearing


Dagens outfit.


Och tröjjorna ja köpte.

Midsommar imorgon da

Hejsan bloggen, idag vaknade ja ganska sent ställde klockan på 11 men hörde sen att de regnade så ja sov till halv 4 istället haha. Efter de så åt ja frukost sen fixade ja mej och tog tåget till Rotebro med Josephine. Vi köpte en platta öl som vi tänkte dricka imorgon eftersom de är midsommar å då är de nästan ett måste och festa, lr vad tycker ni ? Jag och Jossan plus min familj min systers pojkvän och hans syster och hennes pojkvän och sen några släktingar kommer att vara utanför Vaxholm på mitt sommarställe och fira midsommar så hoppas de blir fint väder så man kanske kan ta ett midsommarnatts dopp i vattnet ;) Å eftersom vi kommer vara där under midsommar så kommer ja inte kunna blogga så mycket :/ men ja skriver när jag kommer hem igen. Imorgon så ska ja och Jossan först till Haninge för ja ska köpa en ny klänning som ja kan ha på mej imorgon. Efter de så ska ja hem och typ packa ner lite grejjer sen ska vi åka runt 4 halv 5. Aja nu ska ja packa lite men skriver nog mer imorgon.

Peace & Love baby ♥

Tror de blir någon av dom här klänningarna :)


Sorry för dålig uppdatering

Hej blogg läsare, förlåt för en dålig uppdatering men har varit lite busy under dom senaste dagarna. Okej nu kommer ni säkert tycka att ja har nått fel i skallen men ja kommer inte ihåg vad ja gjorde i förrgår XD Aså ja fattar inte hur de kan komma sej :S har ja blivit dum i huvet lr ? Aja skit samma då tar vi och berättar om gårdagen.

De började med att jag och Julia åkte till Fridhemsplan och träffade lilla Vlado en stund sen kom Josephine dit och efter de så drog vi och käkade på Donken sen drog vi till Rotebro. När vi hade varit där en stund så skickade Clarence sms till mej och frågade vad ja gjorde och om ja ville träffa honom, efter en stunds tjatande så gick Julia med på att följa med mej till honom och hans kompis. Josephine stannade e Rotebro och ja och Julia drog till Universitetet(4 stationer från stan). Där de va några äckliga killar som typ förföljde oss så vi gömde oss i några buskar haha sen kom Clarence och hans kompis och frågade vafan vi höll på med å vi började as garva och dom fattade ingenting haha aja sen gick vi hem till dom och i början klagade alla på mej att ja pratade för lite och sen började vi dricka och efter de så kunde ja inte sluta prata så då klagade dom på de istället hahah knas aså aja vi drack lr aa jag drack och efter ett tag blev de lite knas så ja sprang ut i trapphuset och Clarence fick springa efter och typ släpa in mej för ja vinglade ganska rejält haha, dom hade blandat typ Vodka med vitt Vin, smirnoff, Gin och typ Whisky och till min förvåning så var de ganska gott så ja drack på som en liten galning och sen kunde ja knappt stå på benen men som tur va så fick ja ju hjälp hahah. Efter ett tag så skulle ja sätta på en låt på datorn men ja såg typ dubbelt så de va skit svårt och se vad ja skrev hah sen så såg ja inte vart muspekaren tog vägen för datorn fick typ damp men iaf efter ett tag så lyckades jag. Aså de va skit läskigt ja va liksom as packad men ja kommer ihåg allting de va typ som att ja va drogad lr nått skit skummt aja iaf haha efter ja hade satt på låten så la ja mej i sängen och alla bestämde sej för att sova så vi däckade och vaknade runt 1 lr nått tror ja de va sen drog ja och Julia till stan och mötte Mickan och hennes kompis. Sen gick vi runt där ett tag sen tog vi tåget hem mot Nynäs. Vi hoppade av i Nynäsgård för Julia skulle hämta sina mjukisbyxor hemma hos Jessica så vi hämtade dom och drog ner till tåget. Ja kom hem vid ca kvart i 6 då hoppade ja sedan in i duschen och sen åt ja och efter de sminkade jag mej litegrann och sen sprang jag till tåget. På tåget satt Mikis och Julia. Vi drog til Farsta och i Haninge så hoppade Mickan å tåget i Farsta mötte vi sedan några vänner till Mickan och en av dom kände ja sen innan och de va lite roligt för hade inte sett honom på ett bra tag. Aja vi drog hem till en av dom och satt och drack litegrann och snackade. Mickan och Mikis drog lite tidigare än mej och Julia. Ja och Julia kom hem för ca en timme sen och nu ska ja nog snart sova ska bara käka en macka först men aja vi hörs älsklingar.

Puss & Kram ♥


Klockren

People think that fuck is funny
Some people fuck for money
If you think that fuck is funny
Fuck yourself and save the money ..

Shopping

Hejsan bloggen idag va ja i Haninge på möte efter de så gick ja och handlade lite medans ja väntade på Julia. Ja köpte två tröjjor, som ni får se bild på sen. Idag har ja inga planer för dagen faktiskt aja nu ska ja fixa Julias frilla men hörs kanske sen.

Puss & Kram ♥

Här får ni två bilder från i förrgår i Rotebro :)


Sorry

Juste ja glömde helt bort å lägga in bilderna på kläderna ja köpte när ja va i stan, så nu ska ni få se bild på dom :)


Music ♥

The song is for you baby .. I hope that you know who u are boy


Vädret suger

Fyfan vikken hemskt väder skojjar inte vill bara låsa in mej och gå ut när solen kommer fram. Hoppas fan att de blir bättre väder imorgon aja nu ska ja se på film så vi hörs älsklingar.

Peace ♥


Music ♥


Vaknade 17.50 :O

Hejsan bloggen, idag vaknade jag tio i sex .. OMFG :O tror aldrig ja har sovit så länge i hela mitt liv aså inte bra ja sover fan bort hela dagen då. Nej såhär får de inte börja bli. Aja kom hem typ 8-9 i morse efter en hel natts festande haha. Först va vi i Sollentuna lr aa Rotebro men samma skit haha och festade sen fick vi skjutts till Donken och sen åkte vi till en kompis efter de drog vi vidare till en annan kompis och sen efter en timme kanske mer så drog vi till tåget och sen vidare hem ja och Mikis åkte lite senare än Jossan och Julia så vi fick vänta i stan och vi dog av törst och sen va inte Donken öppet för klockan va ju liksom typ 7 på morgonen så vi fick damp och höll på att dö av hunger och törst skit jobbigt men sen så började vi röra oss mot tåget och då hittade vi en kiosk som va öppen där vi fick vatten .. ÄNTLIGEN !
Aja sen tog vi tåget hem och gick hem och sov.

Idag har ja inga planer för dagen eftersom ja vaknade så sent så hann ja inte planera nånting. Men får se vad som händer kanske hittar på nått sen med tjejjerna men de blir nog mest bara ta de lungt hemma hos nån lr nått sånt tror ja. Aja nu ska ja duscha iaf, men kanske skriver mer sen aja hare bra så länge.

Puss & Kram ♥

Today I am wearing


Strumpbyxor : Lindex
Linne : Gina tricot
T-Shirt : H&M
Armband : Åhlens

Å åter Fest igen hah

Nu sitter ja här helt klar och har vart de i snart 2 timmar haha fast mitt hår ser lite fucked up ut just nu för ja mötte Julia och de har regnat så nu ser de ut som en fucking buske -.- Aja de är fint iaf. Ska snart börja röra mej mot tåget och möta Jossan och Julia som redan kommer sitta på tåget. Vi ska på fest i Sollentuna och vi får se om vi blir kvar där hela kvällen lr om vi förflyttar oss senare. Aja nu ska ja börja röra på mej men hare bra.

Love & Respect ♥


Fest, Igen

Shena alla underbara blogg läsare, Igår va vi hemma hos julia med några kompisar och chillade bara. Ja däckade vid typ hm .. 4-5 nått sånt sen vaknade ja vid 10 och alla drog hem. När ja kom hem så käkade ja frukost och kollade på Sex and the city, sen vilade ja en stund och nu sitter ja här och ska snart fixa mej för att gå till Julia och sen möta tjejjerna och dra på ännu en fest haha :P Aja nu ska ja fixa håret men kanske skriver lite mer innan ja går ut. Hare bra så länge.

Peace & Love ♥

Här får ni en gamal partybild ;)


Jippie fest igår

Shena bloggen, igår vart de lite stressigt så hann inte skriva så mycket, för ja hade brottom till en fest. Aja de va skit najjs där nere ja och Mikis hade skit kul vi mötte på en massa roliga personer och dansade hela natten, skiiiit roligt. Innan vi drog till festen så va ja i stan med Julia som ni kanske såg i inlägget nedan. Ja köpte 3 tröjjor och ett par leggins 2 va från H&M en va svart och en grå, sen en från Cubus som va vit, och sen leggins från Bik Bok som va svarta och lite glansiga skit fina. Ni får se bild på allt senare när ja har tagit kort på allt.

Har inge planer för dagen än så länge men får se vad som dyker upp, hoppas att de händer nått kul. Just nu sitter ja här med Julia och Mickan och tittar på I taket Lyser Stjärnorna. Såg den igår också men men ser den idag igen :P
Aja nu ska ja vara social med där här töntarna men hare bra skriver mer sen.

Puss & Kram ♥



Lite bilder från igår, bla på den vita tröjjan som ja köpte.

Shopping in Shtlm

Sho bloggen ja har handlat i stan med Julia idag hinner inte skriva så mycket mer för ska ut på fest WOHO men skriver kanske när ja kommer hem lr imorgon Shulle din Bulle ses hare.

PEEACE ♥

SOMMARLOV YES !

Shena bloggen nu har ja äntligen sommarlov, YEEES ! Fick faktiskt bättre betyg än vad ja hade trott så nu är ja faktiskt glad super hoppas ja kommer in på de gymnasiet som ja vill nu också. Nu ska beställa skorna som ja visade bild på igår, efter de så ska ja käka jordgubbar och glass med syrran, hennes pojkvän, mamma och pappa. Mumsigt ^^. Sen ska ja till stan och shoppa sönder aså känns som att ja inte har handlat kläder på flera år haha. Så hoppas ja hittar nått fint. Aja nu ska ja fika men skriver mer sen.

Puss & Kram ♥


Shopping online

Ja hittade skitfina skor, ja vet att ja sa att ja inte skulle blogga mer men ja måste annars kanske ja glömmer bort å beställa dom imorgon haha är rätt glömsk så (A) aja här är dom.

Låg klack är skönt slipper man få ont i fötterna ;)

Så hemskt

Hejsan läsare, ja satt nyss och kollade i tidningen och ja tycker de är så jävla fucking hemskt att Therese dog, inte för att jag kände henne lr nånting. Men tänk om de hade varit just du lr din kompis som dog fett hemskt. Och hon Malin som dog nu i April vafan är de här för nått folk bara försvinner och ja kan inte ens fatta hur hemskt de måste varit för alla deras vänner fyfan aså. Vafan är de som händer med världen i tidningen så står de ju att Therese blev misshandlad och hennes liv gick inte att rädda dom misstänkta är ju en pojke på 16 år och en flicka på 16 år vafan är de här de är barn som misshandlar HELT JÄVLA SJUKT FÖR I HELVETE ! De måste bli ett stopp på allt de här nu innan några fler underbara människor försvinner. Tror folk att allt bara är en lek nu förtiden lr ? Tar inte alla allting på allvar längre ? Vrf ska man slåss kan inte alla bara vara vänner och sluta snacka en massa skit och sluta bråka med varandra ? När blir de ett stopp på allting egentligen ?

Ja orkar inte skriva mer blir bara irriterad så ja säger bara ett par ord till innan ja slaggar.

God natt och

R.I.P Malin Karlsson & Therese Johanson Rojo.

Proom pictures

Shena här kommer nåra bilder från balen igår,

Klicka på bilderna för större bild


 

Diggar bilden på mej & Jossan aså haha.

Music ♥

Oj da va ett tag sen ni fick lite musik i bloggen, så nu får ni några låtar.













Sommarlov imorgon, Jippie

Shena blogg läsare, Imorgon är de sommarlove YEEEEES ! Fett skönt man får sova länge vara ute hur sent som helst å festa varje dag WOHO. Idag städade vi skåpen och övade hur vi ska ta emot våra betyg imorgon så att de inte blir värsta kaoset imorgon. Idag har ja inga planer för dagen ska snart sätta mej och kolla på Sex and the city och käka lite e fett hungrig fan. De va helt okej igår på balen faktiskt skulle vart roligare om ja hade druckit lite men aja skit samma ska spara drickan till imorgon istället för då jävlar blire PAAAAAARTY aså. Va tycker ni om klänningen förresten, va den fin ? Skriv gärna en liten kommentar på vad ni tycker sötnosar. Igår efter balen mötte jag Mikis, Julia och Jossan vi gick runt ute en stund sen rörde vi oss mot Gröndalsviken. Ja och Mikis väntade där medans Jossan och Julia skulle hem till Jossan snabbt och göra nånting. Sen tog vi tåget och ja och Mikis gick av i Nynäsgård för ja skulle möta min mamma på tåget men de va så kallt så ja och Mikis åkte en station. Sen när vi hade gått av och gått en bit på stationen så va de nån som ropade Bella å ja och Mikis visste inte vikka de va sen öppnade en person munnen så då fattade vi direkt vikka de va hahah. Sen när tåget kom 10 minuter senare så hoppade vi på och åkte till Gröndalsviken där ja mötte min mami sen drog hon hem. Ja och Mikis gick en annan väg så vi kom lite senare för vi mötte på en old friend som vi hälsade på och gick en bit och pratade lite med. Sen drog vi hem till mej och satt och pratade lite lågt och sen vid 2 så drog Mikis hem så då däckade ja. Mysig kväll va XD. Förresten ja har glömt och lägga in bild på mitt sexiga örngott och täcke, så nu ska ni få se bild på de. Aja nu ska ja kolla på Sex and the city så hare så bra älsklingar.

Peace baby ♥



Playboy power, sexigt va ?

Bal

Sådär nu är ja klar och ska snart äta sen åka iväg till balen. Håret blev skiiiiit fint och sminket vart också fint, de ska ni få se bild på längre ner :) aja nu ska ja käka sen åka till balen så vi hörs.

Peeace ♥

Klicka på bilderna för storre bild


Till alla dåliga killar

Ni killar går runt och leker katt, NI ÄR RIKTIGT PAIN IN THE ASS !
ni gör så att vi får fnatt vi kan aldrig gå en lugn stund på stan. Oavsett om dt är natt eller mitt på dan.
Vi går förbi killar i gäng, alla vill just få en i säng. Hör dom skrika "DAMN VIKKEN TIIIIIIIZ" för att få bort dom skriker vi "GITTAAH EN POLIS" ! era reskepktlösa munnar skriker "GE MEJ EN BLOW" ! era ansikten chockas när vi skriker "HELL NOOO" ! Vart är respekten? Er stolthet? Ni är som slynor som tror ni allt vet, Men man vet aldrig, Ni är ointelligenta sär. Ni är falska, kan bara ljuga, NU ÄR DET GUZZARNAS TUR ATT BE ER SUGA !!

Garderoben

Glömde lägga in bilder på hur garderoben blev, men aja här har ni resultatet iaf :)


Jaha fest igen da

I förrgår va vi hemma hos Julia och drack med några kompisar hah. Blev lite knas blev så full så ja däcka i soffan en stund sen vakna ja och gick och sov i Julias säng med Mikis istället. Ja och Mikis vaknade vid 9 och gick upp och blev helt förvånad för vi visste inte riktigt vikka som va där haha. När vi hade fått reda på vilka som va där så vilade vi en stund sen gick vi upp och lagade spagetti. Efter de så drog Mikis hem så ja Julia, Anders, David och Ibbe va kvar en stund sen drog vi ut å mötte Mikis och sen drog alla hem. Lite senare så kom Mikis, Julia, Jossan och Sanna till mej så vi va här en stund och snackade lite gamla minnen ;) Efter de så Drog vi och käkade pizza fast då hade Sanna dragit hem och packat. Efter de så gick vi hem till Julia och satt och snackade sen så mötte vi David, Fabian och Ibbe i centrum en stund. Sen skulle ja hem så Julia, Jossan och Mikis följde mej en bit så ja slapp gå själv jättegulligt av er brudar haha. När ja kom hem däcka ja på en gång va så jävla trött aså.

Och idag vaknade ja som vanligt klockan kvart över 7 typ så ja klädde på mej och käkade frukost. Sen började ja gå till skolan och möter en av mina lärare som säger att vi ska vara på kvarnängen(en idrottsplats) och "sporta" ja blev helt chockad och började röra mej hemåt. Sen ringde ja mamma och sa att ja inte orkade gå på den där skiten så nu ska ja stanna hemma och snart sova lite mer för är fortfarande skit trött. Och ikväll är de bal så senare får ni se hur ja ska se ut men nu ska ja slagga en stund men hare bra.

Love & Respect ♥

Music ♥



Gammal låt va ett tag sen ja lyssna på den, plus den e så jävla gullig.

Dålig stil grabbar !

Ja tycker de är så jävla fult att killar kan ha sex med vem som helst hur som helst var som helst utan att nånting händer, hade de vart en tjejj som hade gjort så så hade hon säkert fått rykte som en hora lr nått, men killarna för dom händer de ingenting så jävla fult aså. Och en annan ful grejj, att kalla en tjejj för hora. De är de fulaste man kan göra egentligen, för hallå hur många tar betalt för å ha sex egentligen ? Så killar sluta kalla tjejjer för en massa saker, för dom riktiga fucking horerna är fan killar !

Chilldag

Igår så gjorde ja faktiskt inte så speciellt mycket först va ja i Skogås hemma hos en kompis. Efter de så drog vi hem till Julia med några kompisar, sen råkade ja somna och dom åkte hem. Sen vaknade jag och alla åkte hem till sej själva. I morse vaknade jag vid typ 1 av att Jossan skickade sms och undrade om vi skulle sola ja sa ja så hon och julia kom till mej och så solade vi en stund, sen gick vi in och kollade på Sex and the city. Just nu sitter ja här med Julia och gör typ ingenting hon kollar på Sex and the city fortfarande och ja sitter här och bloggar. Jossan gick hem för hon skulle äta och sådär men hon skulle ringa sen. Har inga planer än så länge för dagen men får se vad som händer kanske drar hem till Julia en stund lite senare.

Puss & Kram ♥


Killar Killar Killar

Killar killar killar ..
Vad gör dom annat än pillar ?
De låtsas söka tröst
Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst
De är romantiska och kommer med rosor
Men är de inte nöjda förrän det fått av ens trosor
Det är som en ren reflex
Att de genast tänker på sex
Man blir så kär
Men tyvärr är alla lika som bär
Kommer och sårar
Och vi drunknar i tårar
Men vi återuppstår
Och ni killar våra hjärtan får
För det är faktiskt killar
Som vi här på jorden gillar

Home again

Hey baby. Nu e ja hemma igen efter en låååång natt. De började med att jag åkte till Ösmo och mötte Jossan och Sanna. Efter ja hade mött dom drog vi hem till en kompis och drack. Efter en stund kom de lite mer folk dit bla Julia. När vi hade vart där ett tag så va klockan runt 2 och vi mötte några kompisar till Sanna. Sen drog vi till Nynäs och hem till Julia och va där ett tag, efter ett tag så kom de några kompisar dit och då drog Sannas kompisar. Vi kollade på Thriteen som gick på 3an då va klockan runt 3 lr nått sen när den va slut så somnade jag och en polare i Julias soffa vi vaknade vid typ 9 lr nått av att Julia kom och väckte oss. Sen låg vi kvar där ett tag och kollade på tv. Efter ett tag va alla uppe och klara att gå ut. Vi gick till konsum sen drog alla hem. Säger bara en sak grabbar .. Så jävla störda men ändå så jävla sköna ! Nu sitter ja hemma och ska snart fixa klart i min nya garderob ni får se resultatet sen när ja är klar. Än så länge har ja inga planer för dagen så får se vad som händer men ska äta lite nu så vi hörs älsklingar.

Peace & Love ♥

Music ♥



Day & night ..

Kläder all over the place

SHHHA ! Idag ska ja och Josephine till Ösmo och träffa några kompisar. Just nu sitter jag helt sminkad och klar har bara ett problem har inga kläder på mej för vi håller på och fixar min nya garderob så kläderna ligger i en stooor hög på min mammas säng haha för min är upptagen av en massa garderobsdörrar. Aja nu ska ja rota fram nått å ha på mej från den stora högen skriver mer när ja kommer hem.

Love & Respekt ♥


Why me ?

Why is it always me ? I don't understand why it just got to be me ?


Sex and the city

Hejsan bloggen sorry att ja inte blogga igår men orkade inte. Ja, Jossan & mamma va ju och handlade ny garderob till mej igår den va jättefin. Sen köpte ja en ny spegel SKIIIT FIN, en massa galjar ett nytt påslakan och lite annat sen de bästa av allt .. SEX AND THE CITY BOXEN :D JAAA ! Har fan letat överallt efter den och nu äntligen är den min YEEES :) Aja sen drog vi hem, och innan vi åkte till Jysk och handlade allt så va jag och Jossan i Nynäs på lindex så ja köpte ny foundation, en mascara och nagellack :) Idag så va ja i skolan till typ 11 sen drog ja hem och hämtade pengar och drog till Haninge för ja skulle på ett möte. Efter mötet gick ja och handlade litegrann, ja köpte en tröja från HM från den där AIDS fonden saken skit fin va den sen köpte ja några ringar från Gina också jättefina. När ja kom hem blev ja skit sur för min pappa orkade inte sätta ihop min garderob idag å han ska till Gotland imorgon så han hinner inte sätta ihop den då heller han säger att han ska göra de på Söndag men de skiter ja i. Ja och mamma ska fixa ihop den imorgon varesej hon vill lr inte haha. Sen skicka Josephine sms och frågade om vi skulle sola så vi åkte och solade en stund och sen drog vi hem snart ska ja göra manikyr hoppas de blir bra fan ni får se resultatet om de blir bra sen ska ja kolla på sex and the city. Men hare så bra så länge.

Love to you baby ♥

Klicka på bilderna för större bild




Grejjerna ja köpte, Och nagellacket i mitten är inte orange den är rödrosa !

Music ♥





Dagens tema : Lady Gaga

HAPPY BIRTHDAY TOO ME !

SHOHO, hej alla blogg läsare idag är det min och Josephine gascon's födelsedag så grattis till mej och Jossan ! Idag så vaknade ja typ kvart över sju halv åtta av att Cazzandra, Sabine och mamma kom in och sjöng för mej :D Efter de åt vi tårta och ja öppnade presenter. Jag fick 3 par troser fast ska byta ett par(bild på dom kommer längre ner i inlägget)sen ett par örhängen som ja också ska byta och ett guld kors som ja redan fått tillbaka pengarna för. Efter skolan så åkte jag och Jossan till Haninge och handlade lite för pengarna vi hade fått i present, ja köpte en ny tröja som ni ska få se bild på längre ner. Efter de drog vi till Willys och handlade lite godis och annat. Snart ska ja äta mat sen lite mer tårta .. Mmm swardsvald, lr vafan den heter haha XD I morgon blire ny garderob YEEES ! Verkligen väl behövligt haha eftersom de är proppfullt skojjar inte ni ska få se skillnaden sen när den nya är inne i rummet :) Aja nu ska ja äta och kolla på film kanske skriver senare.

Puss & Kram baby ♥


  
Hah de va ett tag sen man va så liten :D

Klicka på bilderna för större bild



Bilder på de ja Köpte & trosorna jag fick sexiga vah ;)


Birthday tomorrow !

Hej kära blogg läsare, Ja kom just på att ja inte har berättat vad ja fick av mina släktingar när dom va på besök så de ska ni få veta nu :) Ja fick en Laptop av min morbror fast de är nått fel på den(drf jag fick den) så ja ska laga den,900 kr av farfar farmor moster och kusiner, presentkort på Lindex och sminkborstar av min farbrors ex fru, en guld kedja av mamma mormor & pappa, lösögonfransar av min morbrors fru, och sen lite små saker & självklart blommar. Presentkortet va verkligen nödvändigt för ja måste köpa ny foundation, så ja och Jossan kilar nog ner till centrum och handlar snart väntar bara på att hon ska bli klar haha. Imorgon fyller jag år som ni kanske redan visste, så glöm inte å säga grattis aiiiight ;) Aja nu ska jag ta nånting å äta men skriver mer sen.

Morrs ♥


RSS 2.0