Going out

Nu ska ja fixa klart mej sen ska ja dra till tåget. Så vi hörs senare slänger upp en outfit om ja hinner. Hörs senare.

Pööööööööööss på rej ♥


Yesterdays clothes



Linne : Bik Bok
Högmidjadkjol : Gina tricot
Leggins : Lindex
Jeansjacka : Gina tricot
Diadem : Gina tricot
Klocka : Ur & Penn


Dansuppvisning

Shenna alla söta läsare. Igår va ja och Mikis med Anna, Jessica, hennes pojkvän, Pontus, Vikis, Emelie & Jan hemma hos Jan och drack lite. Vi va där tills klockan typ 2 sen rörde vi oss hemåt de va en riktigt rolig kväll faktiskt. Idag ska ja och Mikis kolla på dansuppvisning i Solna ska bli skit roligt de är tydligen en kille som Mikis känner som ska dansa så de ska bli skit kul. Nu ska ja och mamma städa i min ytterkläder garderob sen i familjens sko garderob, suck kommer ta ett tag alltså. Och eftersom ja och Mikis ska åka med 6 tåget så blir de full rulle nu så ja hinner med tåget haha. Aja ja skriver mer sen om ja hinner annars hörs vi när ja kommer hem igen.

Puss & Kram, syns på stan hah ♥

MAAAT ♥

Hellu hellu nu är ja hemma igen. Ja och Jossan drog till Haninge och solade skit skönt aså. Idag vaknade jag vid klockan 1 ganska skönt å inte vakna så sent, sen käkade ja frukost och kollade på Fucking åmol. Rätt gammal film men den är faktiskt ganska bra haha tycker ja iaf. Aja efter de så damsög ja sen drog ja till tåget. Nu ska ja käka sen ska ja duscha och måla naglarna om ja hinner. Sen ska ja och Mikis hitta på nått men vi vet inte riktigt vad än så länge men vi får se vad som händer. Aja skriver mer när ja har käkat.

Pääääääääääjjs ♥

Gammal bild men kolla va brun ja va där :)


God natt everybody

Nu ska ja spela lite tv spel och stänga av datorn efter de så ska ja sova, så god natt på er ♥


Shopping

Shena är hemma från Haninge nu mamma åkte med mej så vi handlade lite också tyvärr så hade dom redan någon som skulle vara på praktik på den salongen ja ville vara på så ska kolla nån annanstans imorgon. Ja köpte ett jättegulligt linne, en skärp med små nitar, ett peace armband, ett diadem, stumpor, en t-shirt och en hårborste haha. Nu är vårat älskade tv spel hemma igen så idag ska ja ta de lungt käka godis och spela tv spel hahah. Aja nu ska ja käka middag så vi hörs senare.

Pöööss ♥

Grejjerna ja köpte



God morgon

God morgon allihopa. Idag är jag "ledig" för ja ska leta praktik plats så nu ska ja snart hoppa in i duschen och sen ska ja åka till Haninge och kolla om de finns nån salong som är ledig och tar emot praktikanter så de ska bli lite läskigt men ändå roligt. Senare har ja faktiskt inga planer än så länge men ja tror ja ska hitta på nått med brudarna men vi får se vad som händer nånting ska ja iaf göra. Aja nu ska ja dammsuga sen duscha så vi hörs senare (om ja hinner skriva mer dvs).

Peace ♥

Nyår 08-09, jag och Jacob


Good night

Nu säger jag god natt till er alla, and i'll talk to you tomorrow sleep tight ♥


Me ♥ Godis

Hejsan alla söta läsare, nu har ja och mamma vart och handlat godis, muuuuums ! Så vi ska kolla på en film och käka godis. Imorgon är ja typ ledig för ja ska leta praktik plats på en frisör salong så man blir ledig så man kan leta salong (om man nu inte har någon). Så de är ganska skönt. Mamma och ja kanske drar till stan och handlar lite prylar som ja behöver, men de är inte säkert men iaf. Just nu sitter ja och kollar på lite skor ja kanske ska köpa imorgon. Ska även köpa en ny mössa till i höst/vinter som ja såg på Gina, sen ska ja köpa nya benvärmare/långastrumpor och leggins (tjocka) sen lär ja väl få me mej nånting mer hem men vet inte vad får se om ja hittar nått snyggt. Aja nu ska ja kolla på film. Hörs sen.

PÖÖÖÖÖSSSS ♥

Klicka på bilden för å få den större


Någon av dom här blir de iaf ..

Music ♥



I know they wanna come and separate us but they can't do us nothin
Your the one I want and I'm a continue lovin
Cause your considered wify and I'm considered husband
And I'm a always be there for you
And either way you look at it I ain't goin no where for my muffin
Cause she gonna hold it down, cant no body tell her nothin
You got the kind of love that always make a better fussin
And that's what gets me closer to you

And no one knows
Why I'm into you
Cause you'll never know what its like to walk in our shoes
And no one know, the things we've been through
Can never measure up to half of what I put you through
That's why we'll break through

And I don't care what they say
I'm gonna be with you
I'm gonna be with you
I wanna be with you
And I don't care what they do
I'm gonna be with you
I'm gonna be with you
I'm gonna be with you ..

Today I am wearing



Tunika : Gina tricot
Leggins : Gina tricot
Tröja : H&M
Skärp : Lindex
Klocka : Ur & Penn
Skor : H&M
Örhängen : H&M

Sorry för dålig uppdatering

Hej och förlåt för dålig uppdatering, men igår drog ja och mamma och solade skit skönt sen så råkade vi missa tåget så vi kom hem halv 12 haha på kvällen alltså. Så ja åt lite sen gick ja och la mej. Idag va ja verkligen skiiiit trött höll faktiskt på att somna på en lektion lite pinsamt haha men men. Idag skulle vi ha idrott men vi pratade bara om lite viktiga grejjer istället. När vi ska ha idrott så måste man åka till Bandhagen för de är tydligen den ända idrottshallen som finns ledig, de är lite irriterande men men va ska man göra. Nu har jag officiellt börjat på dans skit roligt har velat göra de skit länge men aldrig riktigt tagit tag i och göra de men nu är de klart så de känns jättebra. Men nu ska ja käka så ja skriver mer sen, och de lovar jag.

Peace & Love ♥

Music ♥


Me Looove ♥

Skolan är chill

Nu tycker ni säkert ja är störd i huvet haha men ja tycker faktiskt att skolan börjar bli lite roligare, fast de kanske är för att de är nya folk och roligare lektioner haha. Idag så fick vi tvätta håret, föna håret och göra en fläta på dockor de va skit roligt. Efter de så hade vi engelska inte lite kul men men. Aja efter skolan så drog ja hem och fick sällskap av Twiiinie som tog samma tåg som mej hem de va roligt va ett tag sen vi sågs så de va skit kul. Nu sitter ja bara hemma och tar de lungt ska snart städa klart sen ska ja nog kolla på film lr nånting för ja e fett trött. Tattueringen är jättebra nu känner inte ens av att ja har den höhö och skorporna börjar lossna så den ser riktigt bra ut, som tur är tänk om ja hade fått värsta infektionen liksom :O Hade inte varit speciellt roligt. Anyway nu ska ja städa. Hörs senare älsklingar.

Peace ♥


Music ♥



En av låtarna vi dansade till ..

Turdag today

Hellu bloggen. Idag va ja först i skolan till klockan 12 sen drog ja på möte. Efter de så drog ja till ICA och hämtade pengar av mami sen åkte ja till Odenplan på dansträning de va skit roligt och gick faktiskt bättre än ja hade trott. De va skit roligt vi hade lite olika låtar att dansa till skit kul. Aja iaf efter träningen så drog ja hem och sen käkade ja och mamma kebab och kollade på Linas kvällsbok hahah sen käkade vi popcorn .. Mums ! Nu ska ja hoppa in i duschen sen typ kolla på en film sen sova, är fan skit trött idag. på väg till Haninge så somnade jag på tåget men ja vaknade till innan ja hann komma fram som tur va hahah sen när ja åkte till Nynäs så somnade ja igen haha men vaknade precis i rätt tid så ja inte missade stationen vikken tur aså. Sen hittade ja en hundralapp på väg till träning hehe turdag fan. Anyway nu ska ja hoppa in i duschen men kanske skriver mer sen.

Pööööss på reeej ♥

Vad väljer du ?

En ful kille med tung stil, eller en helt okej snygg kille med helt okej stil, eller en snygg kille med skit ful stil ?
Vad väljer du ?

Today I am wearing



Mjukis : Adidas
Linne : Ellos.se
Tröja : H&M

Trött, stress & åter trött

Morsning alla älskade läsare, är skiiit trött idag aså dagen har varit ganska så jobbig faktiskt. De började med att ja hade ont i magen när ja vaknade så ja fick stressa som fan sen när ja skulle till bussen men som tur va så skjussade mamma mej haha sen va de en skit grinig gubbe som börja klaga på mej för att ja ställde mej längst fram och tänkte gå på då sa han ställ dej sist i kön :O fan va irriterad ja blev spela roll vikken tur man kommer in i bussen liksom ? Okej om den nästan hade varit full då kan ja förstå men hallå bussen va typ tom de kanske va 3 personer på den innan alla andra gick på liksom -.- Ät skit säger ja bara. Sen när ja skulle gå på så visste ja inte riktigt om de va rätt på buss för de stog "Ej i trafik" på bussen så ja frågade om de va den mot Gullmars då va chaffören skit sur och ba vafan står de på bussen nu da ? Man ba men GUUUUUUUUUUUD HAR ALLA VAKNAT PÅ FEL SIDA IDAG LR ? Aja sen fick ja sällskap på bussen av Erika och Therese lite bättre vart de då iaf eftersom dom verkade ha vaknat på rätt sida haha. Aja ja somnade på bussen de va ganska skönt, vi hade skoldag typ lr vafan man ska kalla de haha 1,2 & 3 va tsm hela dagen och gjorde modeller på en av personerna i gruppen och tyvärr så ställde ja upp i min grupp ahah men men man måste ju offra sej för laget haha mitt hår blev stort som en buske haha och sen hade ja skit fula "kläder" (om man nu kan kalla de så) haha på mej. Sen när vi åt så kollade alla på mej fett pinsamt första veckan i skolan och ja ser ut som ett litet monster liksom hahah aja skit samma man måste ju bjuda på sej själv ibland, riiiight ? Aja efter skolan så gick ja och köpte nya skor men ja lämnade tillbaka dom för ja ångrade mej haha sen drog ja till dansen fast ja gick vilse så ja missade den tyvärr, men ska gå imorgon istället. Efter ja hade gått runt en stund så drog ja till stan och köpte en ny klocka i stället skit fin den me såklart höh. Aja efter de så käkade ja sen mötte ja en kompis och va hemma hos honom en stund sen skulle han på träning så ja drog hem. Nu är ja äntligen hemma efter en jobbig men ändå rolig dag. Nu ska ja käka sen ska ja möta min älskade "syster" Josephine en snabbis så vi hörs kanske senare, annars hörs vi imorgon.

Puss & Kram ♥

Klockan ja köpte today, kattig va ^^

Tidigt god natt today

Sitter och tittar på Pretty woman just nu, ska se klart den sen ska ja sova. Imorgon är de skola efter de så ska ja till stan och köpa skor och efter de så ska ja på dansträning fast ska bara prova sen om ja tycker de är kul så börjar jag på riktigt ska bli skit kul de är på The Voice street dance school, hoppas att de går bra. Aja nu säger jag God natt och sov gott på er, hörs imorgon.

Pöööösss & Kraaam ♥


Music ♥









Dagens tema : Fugees

Today I am wearing



Jeansleggins : Gina tricot
Tunika : Gina tricot
Skor : DNA

Orkar inte ..

Hejsan alla läsare. Idag drog ja till stan en snabbis och köpte en klocka den va skiiiiiiiit kattig skojjar inte alltså. Sen skulle ja köpa skor men de blev nått fel så gör de imorgon efter skolan istället. Ska snart måla naglarna och sen hoppa in i duschen sen ska ja bara ta de lungt vikket ja har gjort hela helgen ganska tråkigt faktiskt, fast de blev ju lite bättre igår när ja träffade lilla Abel då blev ja lite gladare men men aja nu ska ja ta bort mitt nagellack och måla nytt så vi hörs senare.

Peace & Love ♥

Klockan ja köpte

Tillbaks hemma

Ja nu e ja hemma igen, va med en kompis en stund vi satt och snackade lite sen drog han hem och ja gjorde desamma. Nu ska ja sätta på en film sen ska ja käka kladdkaka och en massa annat smaskigt hahah tjockis Lördag/Söndag. Aja vi hörs imorgon.

Peace out ♥


Going out for a while

Ja går ut en stund och träffar en kompis, skriver mer när ja kommer tillbaka, hare bra så länge.


Love & Respekt ♥

Boring ..

Lite dikter som ja tycker stämmer ganska så bra ..

Varför föddes man att älska?
Älska den man inte får
Varför tändes i mitt hjärta kärlek vid så unga år
Den som älskat kan ej glömma
Den som glömt ej älskat har
Den som älskade och glömde
visste ej vad kärlek var.

Förut var vi tre: Du, jag och kärleken
Vi är fortfarande tre: Jag, sorgen och saknaden.

Det finns ett litet ord
För lite använt på vår jord
Det torkar tårar lindrar gråt
Det lilla ordet är
FÖRLÅT.

Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan såsen i påsen.

Drömmer om brännvin

Drömmer om gin

Vakna på morgonen

Full som ett svin

Kliver ur sängen

Ramlar omkull

Hur fan kunde jag

Bli så jävla full ?

Mitt liv é verkligen skit

Att födas var en nit

Allt é upp och ner

Och snart orkar jag inte mer

P.g.a. dig é jag aldrig mig själv

Jag har lust att hoppa och dränka mig i en älv

Det känns konstigt att vara glad med dig

För sen så vet jag att du bara ignorerar mig

Men att vara med dig känns också härligt

Men jag måste erkänna att det ibland även känns förfärligt

Det känns som om hela mitt liv står på spel

Och förlåt men det är ditt fel

Men, hur sur jag än é på dig så kommer jag alltid på:

Att vart jag än skulle gå

så finns du alltid kvar hos mig ändå


Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död


Knulla, knulla livet ut

får du aids tar livet slut


Music ♥



Shawty where u at ?
- I'm right here baby ..

Today I am wearing



Tunika : Cubus
Jeansleggins : Gina tricot

Shopping

Shena nu e ja hemma efter en dags shopping. Är skiiit trött idag, vilket är väldigt ovanligt men iaf haha. Ja och Jossan va i stan idag och köpte kläder, på tåget in mötte vi Sanna, Anna, Nipuni och deras andra kompis. Dom skulle till Skäris och handla typ. Aja ja fick hem ett par Adidas skor och Jossan köpte ett par leggins, en tröja, ett par skor och sen vet ja inte riktigt om de va nått mer haha men iaf vi skulle köpt Uggs också men dom hann stänga så ja kanske åker in imorgon istället ska köpa en klocka då också. Efter vi hade handlar så käkade vi på donken sen mötte vi Nathalie och satt och snackade med henne skit roligt å se henne igen va skit länge sen sen sist alltså aja sen tog vi tåget hem till Nynäs.

Vet inte riktigt om ja ska hitta på nått senare har lust och göra de men ja vet inte vad ja ska göra haha, aja ja tror ja stannar hemma och kollar på film och myser med mej själv iställer hähä. Aja nu ska ja käka nått. Skriver mer sen.

Pääääääääääjjs ♥

Skorna ja köpte.



Bilder från today :)

Music ♥







Dagens tema : Lite blandat

God morgon.

Väldigt god morgon på er alla läsare. Just nu ska ja precis käka frukost sen klä på mej och sen rulla mot tåget, ska nämligen in till stan med Jossan & Malin och köpa skor. Ja har bestämt mej för att börja dansa på the voice streetdance school så ja ska anmälla mej till de sen när ja kommer hem igen. Vi skulle också möta upp Nathalie som ja snackade om igår och typ fika med henne va länge sen ja såg henne aså år och dar fan haha. Men nu måste ja käka frukost kommer missa tåget annars och de vorre ju inte så roligt, men vi hörs senare när ja kommer hem. Hej så länge.

Peace ♥


Nighty Nighty sweethearts

Nä ja skiter i filmen, stänger av datorn och sätter på tv:n en stund istället.
Så god natt på er allt sötnosar, hörs imorgon.

Puss ♥


Ny header ^^

Hellu hellu, som ni ser har jag ny header.. Igen haha byter väldigt ofta men ja tycker de är skit roligt å göra sånna där. Pimpade även till bloggen lite extra eftersom ja bara har varit hemma idag. Sen hjälpte jag även Nathalie med hennes blogg. Hon blev jättenöjd och ja me ja tycker att den blev jättefin, ni kan ju checka in den själva www.nathaliekalogridis.blogg.se . Ja blev faktiskt riktigt nöjd med den här headern fett najjs fan, har ju gjort ett par andra också men blev inte lika nöjd med alla som med den här. Anyway nu ska ja sätta på en film sen käka lite gott gott sen ska ja sova gick fan upp skit tidigt i morse borde egentligen redan ha deckat men men haha I'm still awake. Aja nu ska ja sätta på en film. Skriver mer sen.

Pääääääjjs ♥

P.S Här är några headers som ja har gjort, vilken tycker just du är finast ?
Klicka på bilden för att få den större ..



Bellah Tipsar

Ett väldigt bra tips, hunda aldrig för mycket efter en kille
De skiter sej oftast iaf så tänk såhär istället
Don't cry, just say fuck you and smile.

Funkar för mej iaf..


FUCK !

Nu är ja trött på de här ! Vafan håller du på med människa ? Ibland är du skit gullig och skickar jättesöta sms och grejjer sen när ja skriver till dej och är jättetrevlig och allting så leker så jävla fiiiiiin, VAFAN ÄR DITT PROBLEM MÄNNISKA ? Vad begär du av mej att ja ska hunda som en fucking tönt lr ? De kan du glömma i så fall för så lågt sjunker jag aldrig. Pallar inte hunda efter dej längre så Fuck you and fuck it !!


Music ♥



Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som
att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idag
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag ..

Today I am wearing



Baggie : Gina tricot
Linne : Gina tricot
Jacka/tröja : Gina tricot
Halsband : Gina tricot

Fredag ♥

Morsning Korsning. Kom hem för bara en liten stund sen. Idag vaknade ja vid 6 sen käka ja frukost sen duschade ja sen drog ja till bussen. Måste bara säga att de är så jävla skönt att de går direkt buss ända till Gullmars då kan man sova på vägen, skiiit skönt. Idag va de helt okej i skolan bättre än igår iaf. På måndag så kommer Josephine också att gå där, JIIIIIPPIIE ! Slipper man gå runt själv och ha tråkigt på rasterna haha. Aja idag har ja faktiskt inte planer men ja hoppas att de händer nått kul de va ju ett tag sen ja hittade på nånting kul med tjejjerna, så hoppas nått roligt dyker upp. Aja nu ska ja hänga in lite kläder i garderoben. Skriver mer sen.

See yah ♥

Sleep time

God natt alla älskade läsare, hörs imorgon .. ♥

Music ♥



No stress baby ..

Shopping online



Lite grejjer ja har beställt, så dom kommer väl nästa vecka hoppas ja..

My Tattoo ♥



Bättre bild på tattueringen ..

Today I am wearing



Jeans : JC
Hängslen : ?
T-Shirt : Ed hardy

Back in school

Hello everybody, Idag va de första dagen i skolan för mej .. Alltså efter sommarlovet haha. Jag har ju börjat i Enskede gårds gymnasium som ni kanske redan visste. De gick ganska bra tycker ja iaf. Vi gjorde inte så speciellt mycket vi snackade sen fick vi klipp saker som tex saxar, kammar, borstar och en massa annat som man behöver. Sen gjorde vi ett svenska test för att dom ska se om man behöver hjälp i svenska typ. De va ganska svårt å hitta överallt dit vi skulle de va typ de som va de ända jobbiga på dagen. Aja när vi hade slutat snackar ja med min lärare om lite saker eftersom ja inte va där i går, så hon talade om vad ja hade missat och sådär. Efter de så tog ja tuben till Gullmars sen bussen hem.

Just nu sitter ja och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och fixa middagen e skiiiit hungri, så hoppas dom kommer snart. Sen ska ja beställa lite kläder också ni får se bild på dom snart. Men nu kommer lite bilder från Turkiet så här har ni ..


Klicka på bilderna för att få dom större ..














I forgot ..

Åh jävlar ja glömde helt bort, ja har gjort en tattuering :D
Ja blev faktiskt riktigt nöjd, de va min första och de gjorde
inte lika ont som ja hade trott den sitter på foten och de är 6 stjärnor.
Ja gjorde den i Turkiet som ni kanske förstog, och de tog ca 15 minuter
alltså gick de väldigt fort. Men anyway nu ska ja packa upp.

See yah ♥

Bild på tattueringen precis efter ja gjort den.


I AM BACK BABY !

Sheeeena alla läsare. Ja är tillbaka i Sverige och tillbaka med bloggandet hähä, nu sitter ja hemma efter en lång resa hem lr a de hade inte blivit en lång resa om de inte hade varit kö typ hela vägen hem men strunt samma. I morse gick vi upp typ 6 lr nått och packade ner de sista och gick och käkade frukost. Sen gick vi till bussen som kom och hämtade oss vid hotellet och körde oss till flygplatsen. Resan från hotellet tog nästan 2 timmar så de blev ett litet "sträcka på benen" stopp på vägen. Aja sen kom vi till flygplatsen och checkade in vårat bagage och sen gick vi och kollade i tax free shoppen. Hittade ganska najjs grejjer men köpte inget, efter de gick vi på planet och sen åkte vi upp i luften efter ett tag så somnade Cazzandra och ja halv sov nästan hela vägen skit skönt. Aja när vi kom fram så hämtade vi bagaget och rörde oss mot bilen. Sen va de skit lång kö nästan hela vägen hem men när köerna började försvinna så åkte vi till Donken och käkade sen raka vägen hemåt. När ja kom till Nynäs så mötte ja upp Jossan sen Mikis och Julia vi snackade lite och köpte snus till Jossie. Efter de så drog Julia hem Mikis till Stan (eftersom hennes skola typ börjar på Måndag) och ja och Jossan hemåt. Har inte börjat packa upp ännu så ska göra de typ nu, sen ska ja välja kläder till imorgon då är de ju första skoldagen i en helt ny skola. Lite scarry faktiskt men men de går säkert bra. Sen ska ja sova i min sköna säng som ja har saknat som FAAAAAN ! Sängarna där nere va rätt hårda så aja nu ska ja packa upp, men skriver mer om Turkiet och sådär imorgon efter skolan. Vi hörs.

Good night ♥

Home to morrow

Hellu hellu allıhopa. Imorgon kommer ja hem ıgen skıt skönt faktıskt har gjort massor av rolıga saker och haft de hur skönt som helst sol och bad varje dag haha. Vet ınte rıktıgt vad ja ska skrıva just nu va ett tag sen ja blogga nu haha men men aja ja skrıver mer ımorgon allıhopa.

See yah ♥

TUUURKEY !

Hellu alla fulingar förlåt för väldigt dålig uppdatering men ja är ju i Turkiet som ni kanske vet. Här är de skit skönt har köpt lite grejjer som ni får se sen när ja kommer hem. Här är de en halv meter snö och 20 minus, ha driver bara de är 35-45 grader varje dag skit skönt och strålande sol mysigt värre. Ja bara badar och solar hela tiden, fast just idag har ja bränt mej lite så de svider som faaan, men men de blir brunt sen så de är najjs. De finns massor av snyggingar och de är god mat med efterrätt, mums. Men aja nu ska ja snacka lite med några söta människor så vi hörs senare allihopa. I know u miss me ;)

Puss & Kram hörs snart igen ♥

Video från Ung 08a


Home again

Hellu hellu på er alla, nu e ja hemma igen. Ja, Mikis, Jossan, Sanna, Nipuni, Christina och Anna va på 08a fast efter ett tag så drog Sanna och resten så de va bara Ja, Mikis och Jossan kvar så vi mötte några kompisar och va med dom istället vid 10 drog Jossan så ja och Mikis va själva och kollade på Ison och Fille. Vi mötte på Ali också lite roligt va hundra år sen ja såg honom fan ahah sen vid 11 drog vi fett tråkigt egentligen men Mikis skulle jobba så hon kunde inte stanna lite synd de va då allt de roliga började juh haha aja skit samma. Sen när vi va vid tåget så träffade vi på Kevin fast han satt med sina vänner så ja och Mikis åkte själva. När ja kom hem så mötte ja Jossan en stund och sa hej då till henne. Kommer verkligen sakna er mina så körsbär :/ men men skit samma de är bara en vecka. När ja kommer hem så har ju skolan redan börjat fett tråååååkigt men roligt å börja i en ny skola iaf och slippa alla jobbiga från den förra haha. Aja nu har ja packat klart och ska snart sätta på en film ska bara tvätta bort sminket först. Nu är de bara 5 timmar och 15 minuter kvar sen åker planet till Turkey fast vi kommer åka hem ifrån klockan 3 för man måste checka in klockan 5 lr nått tror ja. Men aja nu ska ja tvätta bort sminket kanske skriver mer sen, annars skriver ja när ja har kommit fram till Turkiet. Vi hörs.

Sooo looong suckers ♥


Today I am wearing



Linne : Gina tricot
Shorts : Bik Bok
Tröja : Gina tricot
Halsband : H&M

Ung 08a

Sho nu är ja nästan färdig fixat ska bara platta håret och klä på mej sen är ja färdig. De blir halv 6 tåget till kungsan skit najjs wiho hoppas bara inte att de börjar regna.

lägger upp en outfit innan ja drar också om ja hinner.


Pääääjjs ♥


Väldigt bra start på dagen

Shena morrs, idag är de en väldigt bra dag för nu har mina efterlängtade skor kommit så ja ska åka och hämta dom snart ska bara käka frukost borsta tänder och packa lite sen drar ja och hämtar dom. Idag startar 08a yees, fast hinner tyvärr bara gå en dag efter som ja åker till Turkiet i natt/imorgon bitti, men men sånt händer ja får festa där nere istället. Aja nu ska ja käka frukost men ja skriver mer när ja kommer hem igen.

See yah ♥

Not finished

Inte klar än men skiter i de packar ner de sista imorgon, nu ska ja sätta på Friday the 13th sen slagga när den e slut. Så vi hörs imorgon.

Puss & God natt ♥

Bada ♥

Morsning kom precis hem efter att ha tagit ett nattdopp med Josephine. De va skit skönt i vattnet och faktiskt inte alls kallt när vi kom upp, all härligt. När vi hade badat så gick vi och snackade en stund sen drog vi hem. Vet inte om vi kommer gå ut mer idag men tror nog inte de, aja vi får se hur de blir. Nu tänkte ja packa ner lite mer saker så ja slipper göra de imorgon sen sätta på en film. Skriver när ja e klar med packningen.

Peeeeace ♥


Turkiet imorgon natt

Hellu hellu alla fulingar. Nu har ja nästan packat klart och har ingenting å göra, it sucks ja och Jossan skulle egentligen gå och bada men vet inte vad som har hänt med människan hahah aja imorgon natt drar ja till Turkiet haha WOHO ! Planet går 7 på onsdag morgon men vi kommer åka hemifrån klockan 3 på natten. De är förstås lite synd att ja missar nästan hela 08a och The voice ville egentligen gå på de men aja hellre ligga och steka i Turkey än å va i Sverige de finns ju faktiskt fester och musik där också haha, aja ja kom in på Enskede gårds gymnasium förresten skit roligt de va på hantverks programmet Frisör, fett najjs hoppas bara att Jossan också kommer in så ja slipper gå själv höhö. Nu är jag på 15e reserv på Fryshuset så nu behöver bara 15 personer tacka nej så kommer ja in där. Aja nu ska ja fan hitta på nånting så vi hörs senare.

Kärlek & Respekt ♥

Packar ..

Shena sötnosar, what's up ? Idag vaknade ja vid 1 skulle egentligen på möte idag men råkade försova mej så sket i de aja efter att ja vaknat så satte ja på Hey baberiba och käkade frukost. Nu ska ja packa sen kanske ja och Jossan, Mikis drar och badar men aja nu måste ja packa. Hörs senare.

Päääjjs ♥

Booooring

Sha alla läsare, va gör ni ? Själv sitter ja hemma och gör ingenting skiiiit tråkigt. Så ja tror ja sätter på en film sen slaggar men aja imorgon så ska ja och Josephine bada och sola och fika på badberget fett mysigt. Anyway nu ska ja kolla på film. Förresten kolla vad ja hittade på en hemsida :O Carrie Bradshaw shoes åååh, GEEE MEEEJ !




Tyvärr så kostar dom väldigt mycket men får se kanske köper ett par iaf ;)
Här är ett par andra snyggingar..


Yes it does ..



Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you
But I can't let you go
Oh yeah

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you ..

And yes it does, my life really suck without you.

Today I am wearing



T-Shirt : H&M
Kjol : Cubus
Skor : Din sko
Väska : DNA

Home again

Shena mors alla läsare. Nu är ja hemma igen, efter att ha badat med Jossan och Mikis. Vi badade på "badberget" jättemysigt för de är alltid sol där till ganska sent på kvällen så de är najjs. Vi badade till ca halv 7 sen drog vi oss hemåt, på vägen hittade vi blåbär och Körsbär. Muuuums ! När vi hade badat så drog Mikis hem och ja och Jossan drog till henne sen kom mamma och hämtade oss och körde oss till Nynäs pizza där vi käkade kebab höhö sen drog vi till ICA och köpte lite grejjer till imorgon, vi ska bada på morgonen så vi tänkte ha me oss lite fika då så de blir mysigt. Aja efter de så drog vi hem och sen ska vi mötas igen och hitta på nått vet inte riktigt vad men vi hittar nog på nått kul. Ja fick en ny bikini av mamma idag också för den va för liten för henne den är skit gullig. Aja nu ska ja fräsha upp mej lite sen möta Jossie men aja vi hörs kanske senare.

See yah ♥

Lite bilder från idag, klicka på dom för att få dom större.




Och bikinin som ja fick av mamsen :)

        

Yesterdays clothes



Linne : H&M
Chinos : Bik Bok
Tröja : Gina tricot
Skor : Converse
Väska : DNA

Bada ♥

Drar och badar med Mikis & Jossan, hörs senare.

Puss ♥

Music ♥



DAMN ! You are a sexy bitch, a sexy bitch

Bellah Tipsar


Idag ska jag tipsa er om en värmespray, som skyddar håret och gör att de inte slits när du fönar,
plattar, lockar håret. Alltså skyddar håret när de utsätts för värme. Ja tycker den funkar jättebra.

I don't get it ?

Jag förstår inte vrf du ska komma och säga "jag saknar dej" när du bara menar som vänner :S Vad är de då du saknar våran vännskap lr ? Och när man träffar dej så märker man att de inte är våran vännskap du saknar för då skulle du aldrig bete dej som du gör så va håller du på med ? Att du ska komma och krossa mitt hjärta ännu en gång när de inte ens va dej jag menade från första början :S Hur kan de bli så ?

Hur många gånger kan man krossa ett hjärta egentligen ? En gång ? Hundra gånger ? Jag vill veta för skulle man veta de så skulle man ju aldrig öppna sitt hjärta, lr de beror ju på hur många gånger man kan krossa de, vi säger att man skulle kunna krossa ett hjärta 3 gånger, hur många skulle då öppna sina hjärtan för någon ? Ska man behöva vara rädd att få sitt hjärta krossat bara för att man gillar en person ?

Nämen Hallå

Morsning korsning, igår va ja och brudarna och drack med några kompisar, de va fett najjs faktiskt. Vet inte riktigt när vi rörde oss hem faktiskt men iaf vi mötte på my good friend Saki , de va roligt. Va ett tag sen ja träffade honom nu. Aja sen tog vi bussen hem och ja skrattade ihjäl mej på bussen och sjöng skiit högt fett roligt sen när vi kom till Nynäs så mötte vi några kompisar och så va vi med dom en stund sen tänkte vi gå och bada men när vi kom till stranden så bangade typ alla så vi sket i de höhö. Efter ett tag så drog ja hem och sov och nu sitter ja här och ska snart fixa frukost. Idag fyller min mamma år så vi har lite gäster här just nu. Senare så ska ja bada med Mikis och kanske träffa Saki men vi får se hur de blir med den saken. Sen ska ja kanske börja packa lite, åker ju om 2 dagar.

Aja nu ska ja göra lite andra saker men vi hörs snart.

Peace & Love ♥

Bilder från förrgår


Sorry again

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering har varit lite stressigt på sista tiden. Igår va ja med brudarna hos några kompisar och festade va rätt najjs faktiskt. Vi fick skjuss till Farsta när vi skulle hem för vi skulle ta nattbuss där ifrån. Aja vi va skit nära på å missa bussen men vi hann som tur va men problemet va att när vi kom till Västerhaninge så skulle vi byta buss och bussen som vi satt på var försenad så vi missade bussen hem så vi fick åka taxi hem hahah ganska najjs. Men aja vi kom hem typ vid 4 då gick ja hem och la mej och sov på en gång skit skönt för va ganska så trött.

Men iaf idag vaknade ja typ 2 och då skrev T-boy sms till mej och sa att han ville komma hit men vet inte om de blir av men aja skit samma. Nu måste ja duscha och käka frukost så vi hörs senare.

Puss & Kram ♥

P.S bilder från gårdagen kommer upp senare under dagen.

Förlåt för dålig uppdatering

Hejsan alla läsare och förlåt för dålig uppdatering. Igår va ja hemma hos Jossan och hjälpte henne med att färga håret efter de så gick vi till 7 eleven och handlade Cola och chips efter de så mötte vi en kompis till mej som kom med tåget. Efter de så drog Jossan hem och vi drog hem till mej. Vi kollade på film och snackade sen somnade vi. Vi vaknade runt halv 11 i morse då gick ja upp och lagade frukost. Vid halv 2 så drog kompisen hem och ja hängde med Jossan till centrum. Efter de så drog ja hem och hämtade en kod sen gick ja tillbaka till centrum och mötte mamma så köpte ja nya hörlurar och Hey baberiba boxen .. Kommer bli mycket skratt nu säger ja bara.

Aja efter de så drog vi hem. Nu ska ja hoppa in i duschen och sen sminka mej, ikväll vet ja inte riktigt vad ja ska göra men nått kul blir de iaf. Aja ja skriver mer sen älsklingar.

See yah ♥

Hos Josephine

Aloha, nu sitter ja hemma hos Josephine och har precis hjälpt henne och färga sitt hår så nu hoppas vi på att de blir bra. Senare så vet ja inte riktigt vad ja ska göra men vi hittar nog på något skojjigt. Aja ja orkar inte skriva mer just nu så vi hörs senare.

Puss & Kram ♥

Good morning

Alååh, vikket väder de är ute idag, vaknade bara för en liten stund sen. Nu sitter ja och käkar frukost och ska snart ut och sola. Idag har ja absolut ingenting planerat så vi får se va som händer. Aja nu ska ja käka upp min frulle sen gå ut och sola så vi hörs.

PÄÄÄÄÄJJS ♥


Tidigt god natt today

Hello alla. Nu stänger jag av datorn och sätter på TV:n en stund sen ska ja fan slagga orkar inte vara uppe längre idag,
Så god natt på er. Hörs imorgon.

Pöööss ♥


Shopping

Shena, nu har ja vart hemma hela dagen nästan iaf, ja gick ju och handlade lite smink i centrum men iaf. De blev en ny foundation, en värmespray till håret, ett rosa nagellack, speciella topps till sminkning, ett skärp & en ansikts mask. Mycket välbehövligt alltihopa haha. Snart ska ja kolla på film eftersom ja inte har nått annat för mej sen vet ja inte kanske går en promenad lr nått om de blir för tråkigt, men aja nu ska ja poppa popcorn sen kolla på en film.


Peace ♥


God morgon

Hellu hellu alla läsare. Nu har ja precis käkat frukost och ska snart kila ner till centrum och köpa ny foundation. Today så vaknde jag klockan 20 över 2 för ja råkade somna om. Kanske får besök av Mr. T idag men vet inte om de blir så bara kanske men iaf nu ska ja borsta tänderna sen ska ja ner till centrum så vi hörs gubbar.

See Yah ♥

Lite knas

Hellu hellu bloggen idag va ja med T-boy och hans vänner vi chillade ute och ja va lite grinig för att ja fick vänta på dom till klockan 9 (på kvällen) så va rätt irriterad men men de löste sej till slut efter de drog ja hem och nu ska ja snart sova.
Ska bara äta nånting först sen slaggar ja så, god natt på er alla. Hörs imorgon.

Puss & Kram ♥

Japp ..


Om en vecka baby

WIHO, TURKEY OM EN VECKA BABY !




Oh no you don't

Don't play games with a girl who can play better ..

Den kloka tjejjen är jag ..



en klok tjej kysser men älskar inte,
lyssnar men tror inte,
och går innan hon är lämnad.

Me ♥ Hey Baberiba


I miss Egypten


Yesterdays clothes


Jeans : JC
Hängslen : Kommer inte ihåg
T-Shirt : H&M
Tröja : H&M
Skor : Converse

Too little too late

Hellu bloggen. Igår va ja å brudarna med några polare. Vi va hemma hos en av dom och kollade på tv, snackade, åt mackor och drack te haha vid halv 4 så somnade jag. Lite senare på morgonen blev ja väckt och vi rörde oss mot tåget. Så vi tog tåget hem och va hemma i Nynäs vid halv 7. Då gick ja hem och sov och vaknade idag vid 1 men låg och halv sov till typ 2 då gick ja upp och käkade frukost och sen tog ja en dusch och snart ska ja sminka mej och sen kommer de över några kompisar så vi får se vad vi ska hitta på för nått. Aja nu ska ja sminka mej men skriver mer sen.

Päääjjs & Löööve ♥

Drar ut

Sha ja drar ut nu kanske kommer hem annars skriver ja mer imorgon.

Peace ♥

Svaren till era frågor

Här har ni svaren på era frågor

Postat av: sirre

vad heter sjukdomen du hade?

Svar :
Sjukdom ?

Postat av: nnn

va heter han du sög av i the wave ?

Svar :
Har aldrig sugit av någon i The wave och skulle aldrig kunna göra de heller, men ja vet att de har gått rykten om de men de är absolut inte sant.

Postat av: blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kan du inte lägga in gamla bilder på dig.. yani så man ser hur du har förändrat and so on

Svar :
Har typ inga gamla bilder på mej själv, så man ser inte "förändringarna" så speciellt mycket.

Postat av:

Varför är du så patetisk? Hoppas du kan leva med dig själv ditt jävla trashluder... Du vet själv vad du har gjort inte sant? Så svara på det du i din lilla frågestund. Det enda man kan gotta sig åt när man tänker på dig är vilket skitliv du kommer ha. Allvarligt du är 16 år gammal och det enda du skriver om är ditt jävla festande och hur du somnar på soffan hemma hos vilt okända människor. Fattar inte hur man kan vara så korkad och sen skriva om det som om det vore kul. Det är nog så att det är rätt synd om dig egentligen för du verkar svag som inte kan stå emot det andra människor säger åt dig att göra och säga. Du verkar helt urgröpt i din hjärna i alla fall. Vem fan pröjsar för ditt festande och dina billiga toppar från gina tricot? Socialen eller? Jag hoppas som sagt att du får tillbaka en vacker dag det du gjort mot andra. Ha ett förbannat pissliv. Slut på frågestunden.

Svar :
För de första vem fan är de som är patetisk ? Inte fan är de ja iaf kolla va du själv håller på med de kallar jag patetiskt du sitter och skriver västa boken i min frågestund okej om de va frågor men hallå kolla vad du skriver liksom, för de andra hade ja inte kunnat leva med mej själv så hade ja väl antagligen tagit självmord och vrf skulle ja inte kunna leva med mej själv ? För de tredje nej ja vet inte vad ja har gjort mot dej lr någon annan så du kan ju ta och berätta vem du är så kanske ja kan komma på vad de är. Vrf kommer jag ha ett skitliv för ? A ja skriver om mitt festande för de är de jag gör ? Ska ja ljuga och skriva nått annat lr jag är iaf ärlig, och vadå vilt okända människor ? Driver du med mej lr ? Ska du komma och säga till mej vikka jag känner och inte känner lr ? Ja kanske tycker att de är kul, men om du nu tycker de verkar vara såååå tråkigt vrf ens läsa min blogg då ? "Det är nog så att det är rätt synd om dig egentligen för du verkar svag som inte kan stå emot det andra människor säger åt dig att göra och säga" Vad menar du med de ? Tror du folk tvingar mej till att festa lr ? Dom som betalar för mitt festande är jag själv ibland och mina kompisar som bjuder oss. Mina kläder betalar jag oftast själv, absolut inte socialen vrf skulle dom liksom ? Hah får tillbaka vad ? För de fjärde du ska inte komma och säga att min frågestund är "slut" för de bestämmer jag själv, så fuck you but have a nice day :)

Postat av:

Vart har din så gode vän Hänän tagit vägen då?

Svar :
Vi är inte vänner längre men vrf vi inte är de är ingenting ja tänker sitta och skriva om i min blogg.

Postat av: josephine

Ni människor är så otroligt barnsliga, allt ni vågar göra är att sitta och tracka en person genom en jävla blogg. Modigt är det ju fan knappast. Hur man kan skriva en hel jävla saga utan att ens våga skriva ut sitt namn. Ska man säga vad man tycker och tänker om folk ska man våga stå för det också. Man skriver inte en bok utan att skriva ut sitt riktiga namn din efterblivna idiot!!

Svar :
Du har så rätt älskling :)

Postat av: BK

Britta! om det känns bättre då!

Svar :
Väldigt moget..

Postat av:

vilket gymnasie har du valt och vilken linje? :)

Svar :
Jag gjorde en sen ändring i mitt val så jag vet inte riktigt ännu vart ja kommer att gå men ja har iaf valt Fryshuset estet, Enskede gård frisör, St: Martins gymn frisör, Farsta Handels turism och resor, St: Martins mode och design, Cybergymn estet så någon av dom blir de :)

Postat av:

Hur mycket spenderar du på kläder och smink varje månad ungefär :)?

Svar :
Svår fråga, hm smink köper jag inte speciellt ofta ja använder de tills de tar slut sen köper jag nytt de håller kanske 2-5 månader beror på hur ofta jag sminkar mej :P På kläder kanske ja spenderar 1000-2000 i månaden.

Hoppas ni fick ett bra svar :)


Music ♥









Dagens tema : Leona Lewis

Hm tråkig Söndag

Igår gjorde jag absolut ingenting, skit tråkigt. Skulle egentligen kollat på film med Josephine men de blev inte så, så jag satt hemma och kollade på film först kollade ja på Thirteen sen Eurotrip, den är faktiskt skit rolig om man tänker efter. Och sist men inte minst Phat Girlz den är FETT rolig alla filmerna är mycket sevärda tycker ja iaf ;) Aja efter de så gick ja och la mej och sov.

Ja vaknade typ för en halv timme sen så ska ta och fixa frukost nu sen ska ja ut och sola lite sen ska ja svara på alla era frågor och sen vet ja inte faktiskt, men aja nu ska ja fixa frulle men vi hörs senare.

Päääjjs ♥

Jag vill ha ..




GE MEEEEJ NU !

FRÅGESTUND !

Nu är de frågestund, den håller på till imorgon klockan 15.00 så ställ frågar så får ni svar.
Ha de så roligt ♥




Slut på frågestunden.

Rolig dag.. NAAAT !

Sha, har fett tråkigt sitter hemma och bara ruttnar, har gjort de typ hela dagen lite tråkigt egentligen så skulle ju T ha kommit men så blev de inte. Ja fattar inte vrf alla människor ska leka så otroligt fina hela tiden ena sekunden så hundar dom och andra sekunden leker dom fett fina bara för att man hör av sej :S Fattar no shit aså, aja skit samma. Nu ska ja hitta på nått annat, hörs senare.

Peace ♥

Bellah Tipsar

Hejsan allihopa här är ett tips till er.
För er som inte är nöjda med er vikt och vill gå upp,
ät skräpmat precis innan ni går och lägger er.
De gör så att ni går upp i vikt snabbare och ät mycket
saker som innehåller fett, men självklart inte för mycket
onyttigt. Sen gå mycket så ni inte blir för tjocka haha.

Hoppas de funkar för er, de har de gjort för mej iaf ♥

Music ♥




Jahapp

Shullu bloggen. Vaknade för ca en timme sen och har precis käkat frukost. Nu ska ja hoppa in i duschen och sen försöka få tag på en viss person. Vet inte hur planerna för dagen kommer att bli men ja hoppas att de blir som planerat men men de vet man ju aldrig, aja ja skriver mer sen när ja vet vad som händer. Hörs senare.

Peace & Love ♥


Till alla mammor

Hejsan alla mammor som läser min blogg, ja måste bara säga hahah lite patetiskt att ni läser min blogg att ni inte har något bättre för er än att läsa en 16-årig tjejjs blogg hahahah aja skit samma välkommen till min värld da.


Oh yes I do baby

Jahapp shena på er alla, Idag lr a egentligen så är de igår men aja ni fattar så va ja och Jossan med några kompisar hemma hos mej vi tog de lungt spelade kort och snackade, riktigt mysigt. Aja vid 7 drog dom hem förutom en person som stannade med mej han drog vid 8 då gick ja hem till Josephine sen drog vi ut en stund och köpte brownies, MUUUMS ! Efter de gick vi och mötte Sanna och några fler. Egentligen så skulle ja åkt till Ösmo och träffat en kompis men det blev ändrade planer. Aja vi va med Sanna och dom en stund sen drog vi hem till Josephine igen och satt där ett tag, efter ca en timme så drog ja hem. Och nu sitter ja här igen haha och ska snart kolla på en film.

Imorgon så ska ja och Josephine kanske dra och bada med några och sen vet ja inte riktigt va ja ska göra faktiskt men man får se vad som händer alla jobbar ju typ på Måndag så vet inte om de blir nått festande men man får se. Aja nu ska ja kolla på en film sen slagga, så vi hörs.

Pääjjs and Gööd night ♥


Yesterdays clothes


Här är gårdagens outfit.
Leggins : Lindex
Tunika : Gina tricot
Linne : Gina tricot
Skärp : Gina tricot
Armband : Gina tricot

Oja de va roligt

Morsning Korsning, Igår va ja och Twiiiinie med Micke A haha. Aja när vi kom hem till micke så kollade vi lite på tv och drack "päron soda". Sen efter ett tag så skulle han på en fest med Marcolio men vet inte om han drev lr menade allvar för han känner ganska många famous personer så vet faktiskt inte men men då drog ja och Twiinie hem istället. Så vi började röra oss mot bussen och då gjorde katten Nisse oss sällskap hahah. Och sen tog vi tåget hem. När ja kom hem kollade ja på ett avsnitt av Sex and the city sen somnade på en gång skit skönt.

Aja idag vaknade ja vid 2 och ja har inte käkat frukost än men ska göra de nu sen duscha och sminka mej för idag får ja Compani hah. Aja nu ska ja käka så vi hörs älsklingar.

Pääääjjs ♥

Bilder från igår, klicka på bilderna för att få dom större


RSS 2.0