Oh my lord, vilken kväll

Hello hello bloggen. Igår va jag med Lina och Linda i stan. Vi möttes i stan typ halv 7. Då drog vi mot tuben och åkte mot fittja för att hämta dricka. Men på vägen dit så hoppade vi av i Liljeholmen för att käka på donken haha. Efter de åkte vi till fittja och hämtade drickan. Efter de så drog vi till stan och satt och hinkade lite. Efter ett tag drog vi till donken och va där, då kom de fram en skit äcklig gubbe och ba "I want to go to the toilett" vi ba aa okej, change you money and then put in your money, och den blev han fett konstig och började typ mucka med oss. Så de kom några killar och ba dom vill inte snacka me dej, sen efter ett tag så drog han därifrån. Sen va de en kille som frågade om han fick smaka dricka av oss hahaha, han va typ 95a. Vilken snoris aså ahah. Aja efter vi hade varit på donken så drog Linda hemåt och ja och Lina drog till Fittja, och på vägen dit så va de en kille som fick värsta dampen bara för att vi pratade lite högt, han ba ni e fett ouppfostrade, och jätte ocharmiga och massa shiet, vi ba ursäkta haha aså ja trodde ett tag att han tänkte slå oss han såg fett arg ut hahaha. Aja sen gick han för att han blev så irriterad.

Aja när vi kom fram till fittja gjorde vi inte så speciellt mycket. Efter ett tag drog ja Lina och en snubbe som heter Dennis mot tåget, men de blev helt knas så vi tog en buss till Tumba och satt där och väntade på att de skulle komma en buss som gick mot stan, vi satt och väntade i typ 1 timme. Till slut kom bussen och dom två hoppade av i Tullinge och ja åkte vidare till stan. Kom dit till slut och då va de en snubbe som började snacka me mej när ja väntade på bussen mot Tungelsta haha, han va fett trevlig faktiskt. När bussen kom snackade ja fortfarande me han och han tyckte de va synd om mej som inte kunde komma hem och bodde så långt bort. Aja hoppade av i VH och väntade på mitt tåg i ca 40 minuter.

Va helt död när ja kom hem, va hemma runt halv 7 i morse. Däckade på en gång och vaknade typ 1. Är fortfarande helt död, men tänker fan inte sova bort hela dagen aså.

Aja blev ett jävligt långt inlägg haha. Hoppas ni orkar läsa allt.

Smell ya later


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0