I'm Back home

Hejsan älskade läsare nu är ja back from Gotland, har ni saknat mej ? Ja och Josephine har haft skit roligt iaf. Dag 1 var alltså Fredagen vi vaknade klockan typ 10 lr 11 och gick upp och drog till båten som tog oss till Gotland. vi kom fram vid 4 tror ja de va då åkte vi till lägenheten som låg mitt inne i Visby som vi hade hyrt. Lägenheten va jättefin ni kommer få se bild på den längre ner. Då packade vi upp alla grejjer och sen så fixade vi iordning oss för att sedan gå ut och äta mat. De blev kina mat.. Smaskens. Efter maten så gick ja och Jossan och bytte kläder och skor för ja fick skit ont i fötterna och de blev lite kyligt. Efter de så gick vi runt lite i innerstan och kollade lite. Sen gick vi in på en klubb ^^ som heter Burmaister men hur vi kom in de får ni tyvärr inte veta för de är 23 års åldersgräns hähäh. Vi såg en massa snygga killar och några gamla gubbar försökte tyvärr ragga på oss .. Suck. Aja efter de så gick vi hem och snackade lite sen kollade vi på tv sen sov vi.

Dag 2 Lördagen så vaknade vi runt 11 halv 12 och klädde på oss och packade badkläderna för att åka till Kneippbyn, men de blev ändrade planer för bussen hade redan gått så vi gick och handlade istället. Ja köpte ett par leggins, en svart kortärmad kofta, ett par nya små pärlörhängen och ett halsband som de stog Jossie på ena sidan och Bellah på andra sidan ett likadant köpte jossan. När vi hade handlat så gick vi hem och där va mamma och pappa. vi duschade sen gick vi och mötte Göran och Anki (mammas och pappas kusiner) sen gick vi och åt mat. Ja och alla andra åt taco tallrik utom mamma -.- som åt kycklingspett haha. Efter de så gick ja och Jossan och mötte Palle en old Friend som va med sin tjej och hennes tjej kompis. Efter de så gick vi hem till oss och chillade en stund ja och Jossan sminkade oss och bytte om. Sen gick vi och köpte öl av en kompis till Palle. Sen gick vi och mötte en massa människor och sen drog vi in till innerstan och drack. Sen gick vi ner till strandpromenaden där vi satt tills Palle och några av hans vänner skulle hem så vi va med hans kompis en stund då istället för att gå hem. Vi gick runt lite sen in i en stor trädgård med en massa blommor och va där en stund sen drog vi upp mot centrum till Donken där ja köpte en hamburgare. Och då såg vi the pretty boy from last year med sina kompis. Höhö sen satt vi där en stund och chillade. När the pretty boy såg mej så kollade han ganska så konstigt på mej ja tror han kände igen mej men vet inte riktigt ifrån vart för vi va ju bara med varandra en stund förra året så :P Men iaf sen drog vi hem kollade på tv skrattade och sov. På vägen hem så gick vi lite vilse vikket var ganska så roligt faktiskt men till slut hittade vi hem.

Dag 3 Söndag så gick vi upp 10 halv 11 och käkade frukost sen packade vi badkläderna och drog till centrum där vi skulle ta bussen men innan bussen kom så köpte ja en tröja. Sen kom bussen och vi åkte till Kneippbyn skit mysigt de va bara jag och Jossan som drog dit mamma gick till en strand och pappa kastade varpa (en gotländsk sport). De va skit roligt först va vi på Sommarland, lite töntigt i know men vem fan bryr sej man ska vara barn så länge man kan. De va faktiskt skit roligt. Sen drog vi över till Vattenland där vi åkte den nya vatten rushbanan den va faktiskt ganska så rolig. Sen åkte vi 4 andra rush banor som va skit roliga. Efter vi hade badat en stund så gick vi upp och solade sen käkade vi. Efter de så tog vi bussen till Visby och mötte mamma och pappa och körde ombord på båten. Och nu sitter ja här hemma och bloggar, känns ganska skönt och vara hemma igen. Men de hade inte suttit fel med några dagar till där nere ;)

Pööss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0